Hadise ve Kerem Bürsin'in Eğlenceli Anları Venedik'te

  • Admin
  • 06 Eylül 2024 09:36

Hadise ve Kerem Bürsin'in Eğlenceli Anları


Hadise ve Kerem Bürsin'in Eğlenceli Anları

Kerem Bürsin, İstanbul Havaalanı’na vardıklarında Hadise’ye küçük bir şaka yapmayı ihmal etmedi. Havaalanı içinde bir buggy’ye binen Hadise, araçtan inmek üzereyken, Bürsin arkadan yaklaşarak aniden “Hadise Hanım, Hadise Hanım!” diye seslendi. Bu beklenmedik sesleniş, ünlü şarkıcıyı önce korkutsa da, hemen ardından kendisine sarılarak gülümsemesiyle ortamın neşesi arttı. Bürsin, o anın görüntülerini Instagram hesabında “Onu korkuttuğumda çok seviyorum” notuyla paylaşarak takipçileriyle bu keyifli anı paylaştı.

Hadise de bu eğlenceli anları unutmadı ve uçaktan inerken, valizini taşıyan Kerem Bürsin’in videosunu sosyal medya hesabında “Dünyanın en iyi bagaj taşıyıcısı” notuyla paylaştı. Bu paylaşımlar, ikilinin neşeli ve samimi dostluklarını gözler önüne serdi.

İkili, Venedik’teki ilk akşamlarında romantik bir akşam yemeği ile birlikte vakit geçirirken, ertesi gün de ekipleriyle beraber gondola binerek bu muhteşem şehrin güzelliklerini keşfe çıktılar. Gondol turunda, Venedik’in büyüleyici kanallarında dolaşarak keyifli anlar yaşadılar ve bu anları sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştılar.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin