Hakan Ural ve Ferda Yıldırım'ın Kanal D'deki Yeni Dönemi

  • Admin
  • 26 Ağustos 2024 08:22

Hakan Ural, izleyicilerle yeniden buluşmanın heyecanını büyük bir coşkuyla paylaştı. Ural, “İşimi çok seviyorum; başarılı olmanın ilk şartlarından biri de yaptığın işi sevmek. Gündemi belirleyen konuları ele aldığımız için, ülkemiz ve insanımız adına minimum hasarla geçecek bir sezon diliyorum” diyerek, programın önemine vurgu yaptı.


Hakan Ural ve Ferda Yıldırım'ın Kanal D'deki Yeni Dönemi

Ferda Yıldırım ise habercilik kariyerine ilk adımlarını attığı Kanal D'ye dönüş yaptığı için oldukça mutluydu. “Kanal D demek, benim için yuvaya dönüş demek. Hem duygusal hem de son derece heyecan verici bir başlangıç yaşıyorum. ‘Neler Oluyor Hayatta’ programı, izleyicinin büyük takdirini kazanmış bir yapım. Bu programın içinde yer almak, mesleki yolculuğumda benim için yeni bir deneyim olacak” şeklinde konuştu.

“Neler Oluyor Hayatta” programı, bugünden itibaren hafta içi her gün saat 09.00’da Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Bu yeni dönemde izleyicilere sunulacak kaliteli içerikler ve güncel konularla, izleyicilerin ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin