Hep Yek 4: Bela Okuma Altan MovieSmart Türk'te Yayında

  • Admin
  • 31 Ağustos 2024 10:52

MovieSmart Türk'te "Hep Yek 4: Bela Okuma Altan" Yayında!

Türk sinemasının sevilen yapımlarını izleyicileriyle buluşturan MovieSmart Türk, bu akşam yine eğlenceli bir komedi filmi ile karşınızda! "Hep Yek 4: Bela Okuma Altan", bugün saat 22.00’de MovieSmart Türk ile eş zamanlı olarak D-Smart GO platformunda sinemaseverleri bekliyor.

Yönetmenliğini Özgür Bakar’ın üstlendiği bu filmde, başrollerde İnan Ulaş Torun, Önder Açıkbaş ve Şafak Sezer yer alıyor. Film, beladan bir türlü uzak duramayan Altan ile isim benzerliği sebebiyle başlarına dert açılan Gürkan’ın komik ve macera dolu hikayesini anlatıyor.

İkili, başlarına gelen talihsiz olaylardan kurtulmaya çalışırken kendilerini daha da karmaşık durumların içinde buluyor. Özellikle, Ali Kaptan'a hayatları pahasına borçlanan bu ikilinin başı dertten bir türlü kurtulamıyor. Neyse ki, Gürkan'ın aşiret reisi olan dayısı Ferruh, onları bu zor durumdan kurtarmak için harekete geçiyor.

Film, hem komedi unsurlarıyla hem de karakterlerin başına gelen absürt olaylarla dolu bir eğlence sunuyor. Kısacası, "Hep Yek 4: Bela Okuma Altan" izleyicilerine kahkaha dolu bir akşam vadediyor!

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin