İdo Tatlıses'in Oyunculuk Deneyimi ve Eşiyle İlişkisi

  • Admin
  • 28 Ağustos 2024 08:39

İdo Tatlıses'in Oyunculuk Deneyimi

Babasının izinden giderek şarkıcılığı seçen İdo Tatlıses, yıllar önce oyunculuk yapmak için bir dizi projesi için anlaşma imzaladığını, ancak daha sonra bu projeden vazgeçtiğini açıkladı. “Oyunculuk yapmama ramak kalmıştı. 6-7 yıl önce Fırat Parlak’la birlikte bir dizi projesi için anlaştık. O dönemde ‘Sen’ şarkım patlayınca, Fırat Abi’den bölüm başına alacağım paranın iki katını, şarkım sayesinde bir günde kazanmaya başladım. Fırat Abi aradı, ‘Şarkıcılığa mı devam edeceksin?’ diye sordu. Ben de babamdan öğrendiğim, sevdiğim ve keyif aldığım işi yapmak istediğimi söyledim. Bu nedenle dizi projesi rafa kalktı ve anlaşmayı feshettik.”

Eğitim Almış Ama Tutku Yok

İdo Tatlıses, eşi Yasemin Tatlıses’in de oyunculuk teklifleri aldığını belirtti. Yasemin Tatlıses ise bu konudaki düşüncelerini şöyle ifade etti: “Hiç öyle bir hevesim veya tutkum olmadı. Daha önce oyunculuk eğitimi aldım. Bu alana inanılmaz saygı duyuyorum çünkü oyunculuk gerçekten çok zor bir iş. Ancak şu saatten sonra benim için mümkün değil. İkiz bebeklerimle birlikte hayatım tamamen başka bir yöne evrildi.”

Birbirlerine Yapışık Yaşıyorlar

İdo Tatlıses, eşi Yasemin Tatlıses’in yanından pek ayrılmadığını dile getirdi: “Hep yan yana olalım istiyorum.” Yasemin Tatlıses de bu durumu şöyle yorumladı: “İnsanlar kıskançlık gibi algılıyor ama hiç öyle değil, biz birbirimize çok yapışık yaşıyoruz. Bu, bir tür sevgi anlayışımız ve birlikte olmak, hayatımızı daha anlamlı kılıyor.”

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin