Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: Unstoppable Filmi Galası

  • Admin
  • 09 Eylül 2024 10:36

AYRILIK YIKMADI

20 yıl sonra yeniden bir araya gelen ünlü çift Jennifer Lopez ve Ben Affleck, aşklarını evlilikle taçlandırmışlardı. Ancak bu mutluluk, beklenildiği kadar uzun sürmedi ve iki ünlü yıldız, 2 yıllık evliliklerini sona erdirme kararı aldı. Jennifer Lopez, yeni filmi “Unstoppable”ın galasında, bu ayrılığın kendisini yıkmadığını göstermek ister gibiydi.

GALADAN BEN AFFLECK’E MESAJ


GALADAN BEN AFFLECK’E MESAJ

Tek bacakla doğmasına rağmen güreş alanında büyük başarılara imza atan Anthony Robles’ın hayatını konu alan “Unstoppable” filminin galası, önceki gün Toronto Film Festivali’nde gerçekleşti. Filmde Robles’ın annesini canlandıran Jennifer Lopez, galada giydiği şık elbisesiyle sosyal medyada adeta gündem yarattı. Boşanma kararı sonrası katıldığı ilk etkinlikte, JLo’nun iddialı tercihi için “İntikam elbisesi” yorumları yapıldı.

Türkiye’ye geleceğim


Türkiye’ye geleceğim

Galaya Kelebek yazarı Barbaros Tapan da katıldı. Film, güreş şampiyonu bir gencin azmi ve başarısını perdeye taşıyor. Tapan, filmin yapımcıları arasında yer alan ünlü oyuncu Matt Damon’a Türkiye’nin milli sporunun güreş olduğunu söyleyince, Damon bu bilgi karşısında oldukça şaşırdı. Bu yaz Yunanistan’da tatil yapan Damon, “Türkiye’ye de geleceğim” diyerek, Türkiye’ye olan ilgisini dile getirdi.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin