Kadir Ezildi'nin Babası Hakkındaki Duyguları ve Açıklamaları

  • Admin
  • 21 Ağustos 2024 12:36

Kadir Ezildi'nin Babasıyla İlgili Açıklamaları


Kadir Ezildi'nin Babasıyla İlgili Açıklamaları

Kadir Ezildi'nin nişan töreninin ardından babası Mehmet Ezildi, medyada dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Plastik cerrah olan Mehmet Ezildi, uzun bir süre sessiz kalmasının nedeninin, oğlu Kadir'e zarar vermemek olduğunu ifade etti. Aynı zamanda, kendisine hakaret edenler hakkında yasal yollara başvuracağını da vurgulamıştı.

Bununla birlikte, bu açıklamanın ardından Kadir Ezildi, sessizliğini bozma kararı aldı. Yıllar sonra babası hakkında duygularını dile getiren Kadir, şunları söyledi: "Bu durumdan hoşlanmadım, gerçekten gereksizdi ve adını bile anmak istemiyorum. O, benim için artık ölüdür. Giderken de 'beni öldü bilin' dedi. O gün 300 lira nafaka benden esirgendi ama bugün ben 500 bin lira para harcayabildim, Allah'ıma şükürler olsun."

Kadir, tüm bu parayı kendi çabalarıyla kazandığını vurguladı ve ekledi: "Hepsini de kendim çalışarak harcadım. 'Ben açım' diye kimsenin kapısına gitmedim; ben hasta altı temizledim, ben koli taşıdım. Yoklukta benimle olmayan, varlıkta da beni aramasın istemiyorum."

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin