Kanal D'nin Yeni Dizisi: 'Güzel Aşklar Diyarı'

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 17:10

Kanal D'nin Yeni Sezondaki İddialı Dizisi: 'Güzel Aşklar Diyarı'


Kanal D'nin Yeni Sezondaki İddialı Dizisi: 'Güzel Aşklar Diyarı'

Kanal D, yeni sezonunda izleyicilere heyecan dolu bir yapım sunuyor: 'Güzel Aşklar Diyarı'. Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu bu dizi, Halil Ergün, Meltem Cumbul, Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül gibi ünlü isimleri kadrosunda barındırıyor. Dizi, ilk bölümüyle geçen pazartesi akşamı seyirciyle buluştu. Dizi ekibi ve oyuncular, ilk bölümü birlikte izlemek üzere Levent Zerafet Ocakbaşı’nda bir araya geldi.

İzleme sonrası, dizinin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Diziye verdikleri emeklerin altını çizen Kırmızıgül, şöyle konuştu: “Yorucu geçen günlerin ardından dizi nihayet seyirciyle buluştu. Bu durum beni mutlu ediyor. Hikâye, senaryo, oyuncu ve mekân seçimlerine 1.5 yıl boyunca büyük emek verdik. Aslında bu oldukça zor bir süreçti. Farklı bölgelerde çekimler gerçekleştirdik. İzleyicilerimiz, diziye büyük beğeni gösteriyorlar. 'Güzel Aşklar Diyarı' izlendikçe daha fazla izlenecek çünkü bu dizinin yıldızı senaryosu ve hikâyesidir. İnsanlar izledikçe daha çok sevecekler. Bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum.”

Kapadokya Hayali Gerçekleşti

Kırmızıgül, Kapadokya’da çekim yapmanın kendisi için özel bir anlam taşıdığını belirterek, “Kapadokya çok güzel geçti. Bu bölgenin büyülü bir atmosferi var. Hep Kapadokya’yı çekmek istiyordum ve sonunda hayalim gerçekleşti. Bu dizi yalnızca ülkemizde değil, dünyanın dört bir yanında gösterildiğinde Kapadokya’ya bir turist akını olacaktır.” dedi.

38 Saat Uykusuz Kaldım

Kırmızıgül, sözlerine şöyle devam etti: “Dizi çekim sürecinde bazen hafta sonları 38 saat boyunca uykusuz kaldığım günler oldu. Şimdi daha rahatım. İki bölümü tamamladım ve geriye kalan bölümleri değerli yönetmen arkadaşlarım çekecek. Ancak ben yine senaryonun içinde olacağım.”

Dizide Deniz karakterine hayat veren Özgü Kaya da, “Nefeslerimizi tutarak izledik. Heyecanla reyting sonuçlarını bekliyoruz. Çok güzel sahneler çektik ve Mahsun Hoca’nın yönetmenliği altında çalışmak son derece öğreticiydi.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Gündem Olmayı Başardı

'Güzel Aşklar Diyarı'nın ilk bölümü, sosyal medyada adeta bir fenomen haline geldi. Bambaşka dünyaların insanları olan Deniz (Özgü Kaya) ile Arhan’ın (Burak Berkay Akgül) aşk hikayesinin, Kapadokya’nın eşsiz doğası eşliğinde anlatıldığı dizinin ilk bölümündeki düğün sahnesi, izleyicilerin en çok konuştuğu anlar arasında yer aldı. Rüya gibi başlayan o görkemli düğün, Arhan’ın abisi Cemal’in kalbine saplanan bir kurşunla, adeta bir kâbusa dönüştü. Kapadokya topraklarının ve bembeyaz gelinliğin kana bulandığı o sahne, izleyenlerin yüreklerini dağladı.


Kanal D'nin Yeni Dizisi: 'Güzel Aşklar Diyarı'

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin