Kanal D'nin Yeni Transferi: Efekan Kaya Ayazın Sonu Güneş'te

  • Admin
  • 05 Ekim 2024 16:50

Kanal D'nin Yeni Gözdesi: Ayazın Sonu Güneş


Kanal D'nin Yeni Gözdesi: Ayazın Sonu Güneş

Kanal D'nin izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen günlük dizisi Ayazın Sonu Güneş, her gün saat 16.00'da ekranlara gelerek izleyicilerine keyifli anlar sunuyor. Diziye yapılan yeni bir transfer ise dikkatleri üzerine çekti.

Dizide Kemal karakterine hayat verecek olan Efekan Kaya, yetenekli oyuncu Özgü Kaya'nın kardeşi olarak projeye dahil oldu. Özgü Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kardeşine destek oldu ve duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"İlk projemde Kanal D ile giriş yapmıştım. Bu büyülü yolculuk kardeşime de kısmetmiş. Yolculuğunun ilk adımı sana şans getirsin. Muazzam kalbinle, yeteneğinle, azminle çok güzel yerlere geleceğine eminim! Aşırı duygusalım şu an. Seninle gurur duyuyorum. Bugünden itibaren hafta içi her gün saat 16'da Ayazın Sonu Güneş'te yakışıklımı izleyeceğiz."

Özgü Kaya'nın bu içten paylaşımı, kardeşi Efekan Kaya'ya olan desteğini ve gururunu bir kez daha gözler önüne serdi. İzleyiciler, Efekan'ın diziye katılımıyla birlikte yeni ve heyecan verici gelişmelere tanıklık edecekler.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin