Kızıl Goncalar Yeni Sezon Hazırlıkları ve Geç Başlangıç Açıklaması

  • Admin
  • 11 Eylül 2024 17:07

Kızıl Goncalar Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı


Kızıl Goncalar Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı

Özcan Deniz, Özgül Namal ve Mert Yazıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar, geçtiğimiz sezon izleyicilerle buluşarak büyük bir ilgi toplamıştı. İlk sezonun sona ermesinin ardından, yeni sezonu sabırsızlıkla bekleyen hayranlar için üzücü bir haber geldi. Dizi, diğer yapımlara göre geç bir başlangıç yapacak.

Dizinin yönetmeni Faruk Turgut, dizinin yayın tarihinin eylül ayının sonuna denk geleceği konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 30 Eylül’de ekranlara geri dönmek için hazırlıkların sürdüğünü belirten Turgut, dizinin geç başlangıç sebebini de açıkladı.


Kızıl Goncalar Yeni Sezon Hazırlıkları ve Geç Başlangıç Açıklaması

BAŞIMIZA BELA OLDU... şeklinde bir ifadeyle söze başlayan Turgut, dizinin senaryosunun tamamlanmış olmasına rağmen Cüneyd ve Levent karakterlerinin sahnelerinin özel olarak daha fazla çalışılması gerektiğini vurguladı. Yönetmen, “Geç başlamamızın nedeni, senaryonun zorlukları ve çekimlerin yetiştirilememesi” diyerek izleyicilere bilgi verdi.

Dizinin kaliteli yapımına ve senaryosuna olan bağlılıkları, izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği yeni sezon için umudumuzu artırıyor. Herkesin merakla beklediği Kızıl Goncalar yeni bölümleri ile ekranlarda yerini alacak.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin