Kızılcık Şerbeti Sezon Finali ve Yeni Sezon Tarihi

  • Admin
  • 15 Ağustos 2024 15:12

Kızılcık Şerbeti, 66. bölümüyle sezon finaline ulaşarak izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşattı. Bu bölümde meydana gelen olaylar, izleyicilerin yeni sezon tarihini merak etmesine neden oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlıyor? Kızılcık Şerbeti 3. sezon ne zaman ekranlarda olacak?

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Show TV’nin reyting rekorları kıran dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti, 66. bölümüyle sezon finali yaparak izleyicilerine veda etti. İki sezonu geride bırakan bu dizi, 3. sezonu ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ancak, Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi henüz kesinleşmiş değil. Fakat, dizinin 3. sezonunun Eylül ayı ortalarında izleyiciyle buluşması bekleniyor. Konuyla ilgili kesin bir açıklama yapıldığında, gelişmeleri haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti Sezon Finalinde Neler Oldu?

Kızılcık Şerbeti'nin 66. bölümünde (sezon finali); Nilay, öğrendiği gerçeği Pembe ile paylaştığında, Pembe'nin dünyası alt üst olur. Pembe, bu durumu Görkem'le konuşarak en kısa sürede kimseye haber vermeden çözmek istese de, Görkem buna yanaşmaz ve durumu daha da karmaşık hale getirir. Pembe, içinde bulunduğu bu çaresiz ve üzgün duruma karşı hem Ömer'e hem de Görkem'e karşı savunmasız kalmıştır.

Diğer taraftan, Kıvılcım ve Ömer, dolandırıcılık olayından dolayı oldukça üzgün olan Sönmez’e moral vermek için ona bir gemi seyahati hediye ederler. Ayrıca, Kıvılcım'ın parti sonrası Rüzgar'ın yaptığı jeste karşılık vermek isteyen Nursema, onu bir tekne gezisine davet eder. İkili, bu davetle birlikte baş başa mutlu bir gün geçirirler. Rüzgar ise, Nursema’ya evlenme teklif etmeye karar verir.

Doğa ve Giray’ın ilişkisi artık iyice ilerlemişken, Doğa da kendini akışa bırakmıştır. Ömer ve Kıvılcım’ın Abdullahlar’a yemeğe geldikleri akşam, herkesin sinirleri gerginleşir ve ufak bir kıvılcım, büyük bir yangına dönüşme potansiyeli taşır. Bu gerilim dolu anlar, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarmıştır.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin