Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı

  • Admin
  • 06 Eylül 2024 20:54

Kızılcık Şerbeti'nden Heyecan Verici Fragman!

Editör: Kübra Kireççi

Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Kızılcık Şerbeti, izleyicileri için merakla beklenen yeni sezon fragmanını yayınladı. Show TV’nin Cuma gecelerine damgasını vuran bu dizi, izleyicilere sürükleyici bir bölüm sunmaya hazırlanıyor. Başrollerinde yetenekli isimler Ceren Karakoç, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti, sezon finaliyle de oldukça konuşulmuştu. Yeni sezon fragmanı ise seyirciyi neler beklediğine dair ipuçları veriyor.

Fragmanda Neler Oluyor?

Yeni bölüm fragmanında, Alev'in beklenmedik ölümü Arslan ailesini derin bir acıya boğuyor. Alev'in geride bıraktığı kızı kim büyütecek? Abdullah, bu zorlu sorumluluğu üstlenebilecek mi? Diğer yandan, Ömer'in Görkem ile olan ilişkisi tüm sırları açığa çıkarırken, Kıvılcım ile boşanma sürecine girecek olması izleyicileri merak içinde bırakıyor.

Ayrıca, Görkem'in yüksekten düşme anı, Fatih'in başını ciddi bir belaya sokacak gibi görünüyor. Görkem’in bu olaydan sağ çıkıp çıkamayacağı ve Fatih’in hapise girip girmeyeceği merak konusu. İşte Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanında izleyicileri bekleyen bu gerilim dolu anlara tanıklık etmek için sabırsızlanıyoruz!

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin