Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Tarihi ve Sezon Finali Özeti

  • Admin
  • 16 Ağustos 2024 18:00

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Geri Sayımı Başladı!


Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Geri Sayımı Başladı!

Kızılcık Şerbeti dizisi, izleyicileriyle buluşmak için heyecanla bekleniyor. Cuma günleri ekranlarda yer alan bu sevilen dizinin 3. sezon bölümleri, hayranları tarafından merakla bekleniyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ahmet Mümtaz Taylan, Barış Kılıç ve Evrim Alasya'nın yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı sorusu gündemde.


Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Tarihi ve Sezon Finali Özeti
Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Birçok dizi, yaz döneminde sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara verdi. Kızılcık Şerbeti de bu dizilerden biri. Uzun bir bekleyişin ardından, dizinin yeni sezonunun eylül ayında izleyicileriyle buluşması bekleniyor. Hayranlar, yeni bölümlerde neler olacağını sabırsızlıkla bekliyor.


Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Tarihi ve Sezon Finali Özeti
Kızılcık Şerbeti Sezon Finalinde Neler Oldu?

Dizinin sezon finalinde heyecan doruğa ulaştı. Alev, rahatsızlandığı dönemde Abdullah'a ulaşamayınca, onun verdiği sözleri tutmaması üzerine önemli bir karar aldı ve Almanya'ya gitmeye karar verdi. Giray, Doğa'ya olan sevgisini her fırsatta dile getirirken, gizemli bir kadına Doğa hakkında söyledikleri izleyicileri şaşırttı. Final sahnesi ise tam anlamıyla nefes kesti. Kıvılcım, Ömer ve Doğa, Ünallar ailesinin evine akşam yemeğine gittiğinde Nilay ve Görkem'in tartışması olayların fitilini ateşledi. Nilay, eteğindeki tüm taşları dökerek, Ömer ve Görkem'in geçmişteki ilişkisini açığa çıkardı.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin