MasterChef Ayşe Ekiz: Genç Şefin Hikayesi

  • Admin
  • 12 Eylül 2024 03:07

MasterChef Ayşe Kimdir?


MasterChef Ayşe Kimdir?

MasterChef Ayşe kimdir? sorusu, yarışmanın son bölümünün ardından izleyicilerin merakını artırdı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve yeni sezonuna hızlı bir başlangıç yapan MasterChef Türkiye'de, Ayşe Ekiz eleme potasına girdi. Online olarak aşçılık eğitimi aldığını belirten Ayşe, ilk turda demi glace soslu kuzu pirzola hazırlayarak şeflerden tam üç evet almayı başardı. Peki, MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz hakkında neler biliyoruz? İşte detaylar:

MASTERCHEF AYŞE KİMDİR?

Ayşe Ekiz, 26 yaşında ve Afyonkarahisar'da dünyaya geldi. Küçüklüğünden bu yana mutfakla iç içe olan Ayşe, annesinin çiftçi olması sebebiyle erken yaşlarda yemek yapmaya merak sardı. Şu anda tarım ve hayvancılıkla uğraşan Ayşe, bu süreçte edindiği deneyimlerle mutfakta kendini geliştirdi.

Online aşçılık eğitimi alarak bilgi ve becerilerini artıran Ayşe, yarışmaya hazırlık sürecinde Mehmet Şef’in kitaplarına da yoğunlaştı. İlk turda hazırladığı demi glace soslu kuzu pirzola ile şeflerin beğenisini kazanan Ayşe, bu başarıyla yarışmaya güçlü bir başlangıç yaptı.


MasterChef Ayşe Ekiz: Genç Şefin Hikayesi
  • Yaşı: 26
  • Nereli: Afyonkarahisar
  • Eğitim: Online aşçılık eğitimi
  • Yetenekleri: Yemek yapma, sos hazırlama

Ayşe Ekiz, evin tüm yemeklerini kendisi hazırlayarak mutfaktaki yeteneklerini sürekli geliştiriyor. Bu tutku ve azimle MasterChef Türkiye’deki mücadeleci kimliğini daha da güçlendirecek gibi görünüyor.


MasterChef Ayşe Ekiz: Genç Şefin Hikayesi

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin