MasterChef Çağlar Azır: Mimar ve Aşçı Adayı

  • Admin
  • 29 Ağustos 2024 03:36

MasterChef Çağlar Azır Kimdir?


MasterChef Çağlar Azır Kimdir?

MasterChef Türkiye'nin Tv8 ekranlarında yayınlanan programında, izleyicilerin merakını celp eden yarışmacılardan biri de Çağlar Azır. İstanbul'dan yarışmaya katılan Çağlar, yemek yapma konusundaki yetenekleriyle öne çıkıyor. Meslek olarak mimarlık ve eğitim koçluğu yapan Çağlar, mutfağa olan ilgisiyle dikkat çekiyor. İlk turda şeflere soslu sardalya hazırlayarak 2 evet almayı başaran Çağlar, aslen Bozcaadalıdır.

MASTERCHEF ÇAĞLAR KİMDİR?

MasterChef Çağlar Azır, Çanakkale'nin güzel adası Bozcaada'da dünyaya gelmiştir. Ailesi Bulgar göçmeni olan Çağlar, eğitim hayatına burada başlamış, ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun olmuştur. Şu an İstanbul'da yaşamaktadır.


MasterChef Çağlar Azır: Mimar ve Aşçı Adayı

Mesleği mimarlık olan Çağlar, mutfak sanatlarına olan merakı nedeniyle Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında da eğitim almıştır. Bu sayede yemek yapma yeteneklerini geliştirmiştir. MasterChef yarışmasında soslu sardalya tarifi ile öne çıkarak, şeflerden aldığı 2 evet ile bir üst tura geçmeyi başarmıştır.


MasterChef Çağlar Azır: Mimar ve Aşçı Adayı

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin