MasterChef Erim Şanal Kimdir?

  • Admin
  • 10 Eylül 2024 16:52

MasterChef Türkiye'nin 10 Eylül Salı akşamı yayınlanan bölümünde ana kadroya dahil olan isimlerden biri de Erim Şanal oldu. Yarışmaya katılan Erim, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı ve ilk turda sergilediği performansla şeflerin beğenisini topladı.

Erim Şanal Hakkında


Erim Şanal Hakkında

Erim Şanal, MasterChef yarışmasına yedeklerden ana kadroya geçmeyi başaran bir yarışmacıdır. 10 Eylül akşamı gerçekleştirilen bölümde, Mavi takım kaptanlık oyunu öncesinde ana kadroya girmek için mücadele etti. Aslen Erzincanlı olan Erim, yarışmaya İstanbul'dan katılmaktadır. Şu anda 23 yaşında olan Erim, ilk turda hazırladığı soslu levrek ile şeflerden 3 'evet' alarak bir üst tura geçmeyi başardı.

Yarışmadaki Başarıları


Yarışmadaki Başarıları

İkinci turda, Muhammed ve Kadir ile üçlü eşleşme yaşayan Erim, bu düelloda gösterdiği başarı ile ana kadro seçmelerine katılma hakkı elde etti ve yedekler arasına girmeyi başardı. Erim Şanal'ın sosyal medya platformu Instagram'da yaklaşık 3,500 takipçisi bulunmaktadır.


MasterChef Erim Şanal Kimdir?

Sonuç


Sonuç

Erim Şanal, MasterChef Türkiye'deki performansı ile adından söz ettiren bir isim olmaya aday. Yarışmadaki yetenekleri ve hırsı ile ilerleyen bölümlerde neler yapacağı merakla bekleniyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin