MasterChef Türkiye: Beyza Aydın Kimdir?

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 17:25

MasterChef Türkiye'de ana kadroda yer alan yarışmacıların mücadelesi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Her bir yarışmacı, şampiyonluğa ulaşmak için verilen tarifleri en iyi şekilde hazırlamak adına büyük çaba sarf ediyor. Bu bağlamda, MasterChef Beyza Aydın da yaptığı yaratıcı yemeklerle dikkat çeken isimlerden biri haline geldi. Peki, Beyza Aydın kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir?


MasterChef Türkiye: Beyza Aydın Kimdir?
MASTERCHEF BEYZA KİMDİR?

MasterChef Beyza Aydın, 23 yaşında ve aslen Konyalıdır. Yarışmaya Fransa'dan katılan Beyza, yemek yapma konusundaki yeteneği ile jüri ve izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Beyza, "Sürekli yemek yapan birisiyim ve bugün buraya hayalimi gerçekleştirmeye geldim" diyerek, kendine olan güvenini ve tutkusunu açıkça ifade etmiştir.


MasterChef Türkiye: Beyza Aydın Kimdir?

Yarışmanın ilk turuna, avokado püresi ile tatlı-acı soslu çıtır karides hazırlayarak katılan Beyza, jüri üyelerinden tam not aldı. Somer Sivrioğlu'ndan evet, Danilo Zanna'dan evet ve Mehmet Yalçınkaya'dan evet oyu alarak bir üst tura geçmeyi başardı. İkinci turda da 3'lü düelloda gösterdiği başarı ile dikkat çeken MasterChef Beyza, son tura yükselmeyi başardı. Kendi grubunda birinci olarak ana kadroya dahil olan MasterChef Beyza, bu başarı ile 16. yarışmacı unvanını kazandı.


MasterChef Türkiye: Beyza Aydın Kimdir?

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin