MasterChef Türkiye'de Ana Kadro Belli Oldu

  • Admin
  • 07 Eylül 2024 02:52

Dün gece, TV8 ekranlarında büyük bir heyecanla izlenen MasterChef Türkiye'de ana kadroya katılan isim ve kazanan yarışmacı netleşti. Yedek yarışmacılar, ana kadroya girebilmek için tekrar tezgah başına geçti. Geçtiğimiz hafta Yudum'un ana kadroya seçilmesinin ardından, yedeklerde kalan diğer yarışmacılar bu hafta tekrar mücadele etti. Bu sefer, ana kadro seçimi için tek etaplı bir oyun gerçekleştirildi.


MasterChef Türkiye'de Ana Kadro Belli Oldu

Gece boyunca yaşanan mücadele sonucunda, tüm rakiplerinden daha başarılı bir tabak hazırlayarak ana kadroya girmeyi başaran yarışmacı Erim oldu. Peki, MasterChef'te dün akşam kim kazandı ve yedeklerden ana kadroya giren diğer yarışmacı kimlerdi? İşte son bölümde yaşananlar:

MASTERCHEF ANA KADROYA KİM GİRDİ?

MasterChef Türkiye'de heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Yedek yarışmacılar, ana kadro için dün gece yeniden tezgah başına geçerek, şeflerin karşısına çıktılar. Bu zorlu gecede, şefler yarışmacılardan Tortellini hazırlamalarını istedi. Verilen süre dolduğunda, Danilo, Somer ve Mehmet Şef, yarışmacıların hazırladığı yemeklerin tadına baktılar.


MasterChef Türkiye'de Ana Kadro Belli Oldu

Yarışmacıların yaptığı yemeklerin değerlendirilmesi sonucunda, en iyi tabağı hazırlayarak son dörde kalan isimler şöyle belirlendi:

  • Şeyhmus
  • Erim
  • Ensar
  • Bera

Gecenin sonunda, MasterChef ana kadroya girmeyi başaran isim Erim oldu. Bu sonuç, yarışmacılar arasında büyük bir sevinçle karşılandı.


MasterChef Türkiye'de Ana Kadro Belli Oldu
YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yarışmanın yeni bölüm fragmanı ise izleyicilerle paylaşıldı. Detaylar için [buraya](https://twitter.com/TvMasterchef/status/1832169404613980238) tıklayabilirsiniz.


MasterChef Türkiye'de Ana Kadro Belli Oldu

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin