MasterChef Türkiye'de Dokunulmazlık Yarışı ve Alper'in Talihsiz Olayı

  • Admin
  • 15 Ağustos 2024 09:48

MasterChef Türkiye'de Heyecan Dolu Anlar


MasterChef Türkiye'de Heyecan Dolu Anlar

TV8 ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye, bu sezon da izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Dün akşamki bölümde, yarışmanın haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu gerçekleşti ve kazanan taraf mavi takım oldu. Yarışmacıların kıyasıya mücadelesinde hazırlanan muhlamalar, şeflerin beğenisine sunuldu. Mavi takım, en beğenilen tabaklarıyla dokunulmazlığı kazanarak büyük bir avantaj elde etti. Öte yandan, kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için kıyasıya bir yarışa girdi.


MasterChef Türkiye'de Dokunulmazlık Yarışı ve Alper'in Talihsiz Olayı

Bireysel dokunulmazlık oyunu sırasında şefler, yarışmacılardan "Edamame" ile yaratıcılıklarını sergilemelerini istedi. Bu süreçte dikkat çeken bir olay yaşandı: Alper, elini blendere kaptırdı! Yarışmacıların zamanla yarıştığı bu zorlu mücadelede Alper’in parmakları kanadı ve hemen müdahale edildi. Yaralı eline rağmen, Alper’in kararlılığı dikkat çekti ve eli sarıldıktan sonra tabağını yapmaya devam etti.

Bireysel dokunulmazlıkta şefler tarafından en beğenilen tabak ise Ezgi'nin oldu. Ezgi, bu başarıyla dokunulmazlığı kazandı ve potaya giden bir ismi belirleme hakkını elde etti.

"Takımın dinamiğiyle oynuyorsun" diyerek takım arkadaşlarına eleştiride bulunan Ezgi, 3. eleme adayını belirlerken, "Normalde Deniz, seninle inanılmaz anlaşıyoruz. En yakın olduğum ve iletişim kurduğum kişisin. Şahsi olarak seninle bir problemim yok ama gerçekten takımın dinamiği ile oynayan birisin. Bu durum bize hatalar yaptırıyor ve başka yere taşıyor. O yüzden senin ismini vermek istedim." şeklinde konuştu. Yapılan oylamada ise Emre, en fazla oyu alarak 4. eleme adayı seçildi.

Şimdi, 8 oy alarak potaya düşen Emre, Kerem, Kaan ve Deniz ile birlikte MasterChef'te kalma mücadelesi verecek. Gözler, bu heyecan dolu mücadelede!


MasterChef Türkiye'de Dokunulmazlık Yarışı ve Alper'in Talihsiz Olayı

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin