MasterChef Türkiye'de Duygusal Anlar ve Eleme Adayları

  • Admin
  • 12 Eylül 2024 09:54

MasterChef Türkiye'de Duygusal Anlar


MasterChef Türkiye'de Duygusal Anlar

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşamki bölümünde izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Şefler, yarışmacılardan '5 kardeş yahnisi' yemeğini hazırlamalarını istedi. Ancak yemeğin ardından Mehmet Şef ve Somer Şef, yemeğin tarifini kitabında yer veren ünlü aşçı Feridun Ügümü'nün geçtiğimiz hafta hayatını kaybettiğini duyurarak büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirttiler.

ŞEFLER ÜZÜNTÜLERİNİ DİLE GETİRİYORDU

Şefler, Feridun Ügümü'nün kaybı dolayısıyla yaşadıkları derin üzüntüyü ifade ederken, yarışmacılar malzemeleri hazırlamaya çalışıyordu. Ancak Danilo Şef, yarışmacıları uyardıktan sonra Mehmet Şef ve Somer Şef durumu fark edince sinirle stüdyoyu terk etti.


MasterChef Türkiye'de Duygusal Anlar ve Eleme Adayları

ŞEFLER STÜDYOYU TERK ETTİ

Mehmet Şef, stüdyodan çıkmadan önce şunları söyledi: "Siz şımarıksınız. Bir şey anlatıyoruz. Yemek için biz heyecanlanıyoruz. Sizin için gidip 50-55 yerden böyle yemekler bulup devreye sokuyoruz. Sizi ilerletmeye çalışıyoruz. Bu yemeği yapan büyük ustayı tam anarken yaptığınız davranış anlaşılır gibi değil. Biraz saygı. Domates ve biberi çıkarttınız da ne oldu? Bunu her zaman yapıyorsunuz. Bir tane yaratıcılık yemeği anlatacağız, sonra şakır şakır liste çıkarıyorsunuz ve arkasından o malzemeleri çıkarttıktan sonra 150 tane soru soruyorsunuz. Bunun sebebi de bizi dinlememeniz. Terbiyesizlik yapıyorsunuz. Ayıp ediyorsunuz."

AYŞE VE BERİL ELEME ADAYI OLDU

Diğer yandan, MasterChef Türkiye'de bireysel dokunulmazlığı kazanan Nevzat, ilk eleme adayı olarak Ayşe'nin adını söyledi. Takım arkadaşları arasında en çok oyu alan Beril de ikinci eleme adayı olarak belirlendi.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin