MasterChef Türkiye'de Kurgu İddiaları: Batuhan Bayır Açıklıyor

  • Admin
  • 16 Ağustos 2024 19:12

MasterChef Türkiye'de Kurgu İddiaları


MasterChef Türkiye'de Kurgu İddiaları

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen reyting rekortmeni yarışması MasterChef, yeni sezonuyla da seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Heyecan verici mücadeleleri ve yaşanan gerginliklerle gündemin nabzını tutan bu yarışma hakkında zaman zaman kurgu olduğuna dair iddialar da ortaya atılıyor. İngiltere kökenli bir aşçılık yarışmasının ülkemize uyarlaması olan MasterChef Türkiye, 8. sezonuyla yayın hayatına kaldığı yerden devam ederken, izleyiciler arasında "Acaba kurgu mu?" sorusu sıkça gündeme geliyor.

Programın eski yarışmacılarından Batuhan Bayır, yarışmanın kurgu olup olmadığı konusunda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. 2019 yılında yarışarak 5.'likle yarışmayı tamamlayan ve sonrasında All Star sezonunda da mücadele eden Bayır, konuk olarak katıldığı bir YouTube kanalında MasterChef hakkında önemli bilgiler paylaştı.

MASTERCHEF KURGU MU?


MASTERCHEF KURGU MU?

Batuhan Bayır, iki ayrı sezonda yarıştığı MasterChef'in kurgu olmadığını vurguladı. Yarışma hakkında yaptığı açıklamada, "Hayır, kesinlikle değil. Zaten oraya 20 kişi koyuyorlar ve her şeyi çekiyorlar. Eğer evde kalıyorsan, evde çekim yapılıyor. Çekim bittikten sonra arka plana geçince de çekim devam ediyor. Aralarından o kadar iyi topluyorlar ki, bu durum senin için kurguymuş gibi algılanıyor." dedi.

Bayır, sözlerine devam ederek, "İster istemez arkadaşlarınla şakalaşıyorsun ya da çift tadım yapıyorsun ama bunu saklamaya çalışmak neredeyse imkansız. Çünkü orada 50 tane kamera var. Biz yemek yaparken 20-30 kişi bizi izliyor. Onlar bizim açıklarımızı ve yaptığımız iyi şeyleri kaydediyorlar ve bu görüntüler bantta arka arkaya geldiği için kurguymuş gibi görünüyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin