MasterChef Türkiye'de Ümmühan Elendi: Heyecan Dolu Bir Bölüm Daha

  • Admin
  • 26 Ağustos 2024 09:06

MasterChef Türkiye'de Heyecan Dolu Bir Bölüm Yayınlandı


MasterChef Türkiye'de Heyecan Dolu Bir Bölüm Yayınlandı

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü, izleyicileri ekran başına kilitledi. Jüri koltuğunda oturan ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, yarışmacılara zorlu görevler verdiler. Eleme potasında bulunan yarışmacılar, hayatta kalmak için kıyasıya bir mücadele sergilediler.

Yarışmanın ilk etabında, şefler yarışmacılardan yaratıcılıklarını konuşturmalarını istedi. Bu amaçla, yarışmacılara siyah sarımsak verildi ve bu malzeme ile özgün tabaklar hazırlamaları istendi.


MasterChef Türkiye'de Ümmühan Elendi: Heyecan Dolu Bir Bölüm Daha
KIYASIYA MÜCADELE DEVAM ETTİ

İkinci turda ise Danilo Şef'in imza tarifi olan 'La Melanzane e La Ricotta' için yarışmacılar kıyasıya bir yarışa girdi. Bu etapta, Nevzat, Zübeyde, Ümmühan ve Ayşe isimli yarışmacılar, Danilo Şef'in lezzetli tabağını başarılı bir şekilde yapmak için ter döktüler.

ÜMMÜHAN ELENDİ

Maalesef, bu zorlu mücadelenin sonunda MasterChef Türkiye’ye veda eden isim Ümmühan Ünavcı oldu. Yarışmacı, elenmenin üzüntüsünü yaşarken, diğer yarışmacılar ise finale kalabilmek için daha da sıkı bir mücadele vermeye hazırlandılar.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin