MasterChef'te Gergin Anlar ve Şeflerin Tepkileri

  • Admin
  • 12 Eylül 2024 10:23

MasterChef'te Gergin Anlar!


MasterChef'te Gergin Anlar!

Haber Merkezi - Yayınlandığı günden bu yana izleyicileri ekran başına kilitleyen MasterChef, dün akşamki bölümde yine gergin anlara sahne oldu. Şeflerin ani tepkileri ve yarışmacıların davranışları, izleyicileri şaşırttı. Programın akışı, gergin olaylarla dolup taştı ve stüdyoda adeta bir yangın ortamı oluştu.


MasterChef'te Gergin Anlar ve Şeflerin Tepkileri

Dün yapılan karşılaşmanın ilk turunda, Mavi Takım'dan Nigar'ın yaptığı kural ihlali, bir tabağın iptal olmasına neden olarak gerginlik ateşini yaktı. Bu durum, yarışmanın akışını etkiledi ve tüm dikkatleri üzerine çekti. Yarışmanın devamında yaşanan ikinci turda ise, şefler yarışmacılara duayen aşçı Feridun Ügümü'nün beş kardeş yahnisini tanıttığı sırada, yarışmacıların şefleri dinlememesi ve yasak olmasına rağmen çekmeceden malzeme çıkarması, şeflerin sabrını taşıran son damla oldu.

Somer Şef Stüdyoyu Terk Etti...

İlk turda iptal edilen tabakların arasından çıkan balık suyu, Somer Şef'in sinirlerini iyiden iyiye gerdi. İkinci turda ise yarışmacıların şefleri dinlememesi, Somer Şef'in bardağını taşıran son damla oldu. Feridun Ügümü'yü onurlandırmak amacıyla verilen yemek ve Ügümü hakkında yapılan konuşmalar sırasında, yarışmacıların malzeme çıkarmaya başlaması Danilo Şef’in tepkisini çekti. Danilo Şef, "Arkadaşlar, malzeme çıkarmak yasaktı!" şeklinde uyarıda bulundu. Bu durum karşısında daha da sinirlenen Somer Şef, "Arkadaşlar burada bir Türk mutfak ustası hakkında konuşuyoruz. Bu kadar mı önemli önünüzdeki malzemeleri çıkartıp muhabbet etmek? Başlayın, ben başka bir şey söylemeyeceğim." diyerek stüdyoyu terk etti.

Ayıp Ediyorsunuz...

Somer Şef’in stüdyoyu terk etmesinin ardından, Mehmet Şef yarışmacılara sert bir şekilde tepki gösterdi. Yaptıklarının saygısızlık olduğunu vurgulayan Mehmet Şef, "Kusura bakmayın, biraz ağır konuşacağım. Her zaman bunu yapıyorsunuz. Bir tane yaratıcılık yemeği anlatacağız, şakır şakır liste çıkarıyorsunuz. Sonra o malzemeleri çıkardıktan sonra yüz tane soru soruyorsunuz. Bunun sebebi, bizi iyi dinlememeniz. Terbiyesizlik yapıyorsunuz. Ayıp ediyorsunuz." ifadeleriyle kızgınlığını dile getirdi.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin