Matthew Perry'nin Ölümü ve Soruşturma Süreci

  • Admin
  • 16 Ağustos 2024 10:36

Bunlar arasında ünlü oyuncu Matthew Perry'nin evinde uzun yıllardır asistanlığını yapan Kenneth Iwamasa da yer alıyor. Soruşturmayı yürüten savcı Martin Estrada, düzenlediği basın toplantısında Perry’nin trajik ölümüyle ilgili hazırlanan iddianameyi kamuoyuna açıkladı. Bu iddianameye göre, Kenneth Iwamasa'nın da aralarında bulunduğu beş kişi, Matthew Perry'ye ölümüne yol açacak kadar yüksek dozda ketamin temin etmekle suçlanıyor.


Matthew Perry'nin Ölümü ve Soruşturma Süreci

Gözaltına alınan ve suçunu kabul edenlerden biri, Matthew Perry'nin yıllardır kişisel asistanlığını yapan Kenneth Iwamasa'dır.

Estrada'nın verdiği bilgilere göre, Matthew Perry, kendisine söz konusu zararlı maddeyi sağlayacak kişilerle, bu madde için ne kadar para ödeyebileceğine dair mesajlaşmalar yaptı. Gözaltına alınan kişilerden ikisi, kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etti. Bunlardan biri, ünlü oyuncunun asistanı Iwamasa'dır.

25 yıllık kişisel asistanı Iwamasa, Perry'ye öldüğü gün birkaç kez zararlı madde enjeksiyonu yaptığını itiraf etti.


Matthew Perry'nin Ölümü ve Soruşturma Süreci

Kötü Alışkanlıkların İstismarı


Kötü Alışkanlıkların İstismarı

Kötü alışkanlıklarını kişisel çıkarları için kullandılar

  • Estrada'nın açıklamasına göre, uzun süredir Perry'nin asistanlığını yapan Kenneth Iwamasa, oyuncuya ölümüne neden olan yüksek dozda ketamini uygulayan kişidir.
  • İddianamede gözaltına alınan kişilerden biri olan doktor Salvador Plasencia'nın da Iwamasa ile işbirliği içinde olduğu bilgisi yer aldı.
  • Matthew Perry ile birlikte onun evinde yaşayan Iwamasa'nın, ona zararlı madde sağlama konusunda aktif bir rol üstlendiği vurgulandı.

Gözaltında bulunan beş kişinin, Matthew Perry'nin yeniden nükseden kötü alışkanlıklarını kendi kişisel çıkarları için kullandıkları bilgisi kaydedildi. Matthew Perry, geçen yıl 28 Ekim'de Pacific Pelisades'teki evinin banyosunda cansız bir halde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda, oyuncunun yüksek dozda ketamin kullanımı ve bunun sonucunda yaşanan boğulma nedeniyle hayata veda ettiği açıklanmıştı.


Matthew Perry'nin Ölümü ve Soruşturma Süreci

Perry, hafızalarda "Friends" dizisiyle kalıcı bir iz bıraktı.

Doktorların Dolandırıcılık Girişimleri


Doktorların Dolandırıcılık Girişimleri

Bu arada, Estrada'nın açıkladığı belgelerde bazı dikkat çekici detaylar da yer alıyor. Gözaltına alınan iki doktor, Salvador Plasencia ve Mark Chavez, ünlü oyuncunun uyuşturucu madde için daha fazla para ödemesi adına onu dolandırmaya çalıştı. Hatta bu iki doktor arasında bu konuda cep telefonuyla mesajlaşmalar yapıldığı ortaya çıktı.

  • İddialara göre, iki doktor Perry'nin ketamin için ne kadar ücret ödeyeceğini tartıştı. Biri, "Acaba bu aptal ne kadar ödeyecek?" diye yazarken, diğeri de "Haydi öğrenelim bunu" şeklinde yanıt verdi.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin