Michael Madsen Aile İçi Şiddet Suçlamasıyla Tutuklandı

  • Admin
  • 20 Ağustos 2024 17:00

Haber ajanslarının aktardığına göre, ünlü aktör Michael Madsen, eşiyle yaşadığı bir “anlaşmazlık” sonucu aile içi şiddet suçlamasıyla tutuklandı. Los Angeles İlçe Şerif Departmanı, geçtiğimiz hafta sonu gece yarısından sonra bir kadından gelen bir telefon ile durumu doğruladı. Kadın, “kocasının kendisini ittiği ve evden dışarı çıkararak kapıyı kilitlediği” iddiasında bulundu.


Michael Madsen Aile İçi Şiddet Suçlamasıyla Tutuklandı

İlgili kadının daha sonra Madsen'in eşi DeAnna Madsen olduğu belirlendi. Reservoir Dogs, The Hateful Eight, Once Upon a Time ... in Hollywood ve Kill Bill gibi birçok Quentin Tarantino filminde rol alan Madsen, Kaliforniya'nın Malibu bölgesinde “kusurlu davranış” suçlamasıyla gözaltına alındı. 66 yaşındaki aktör, daha sonra 20 bin dolar kefalet ödeyerek serbest bırakıldı.

Madsen'in basın temsilcisi, Variety dergisine yaptığı açıklamada, “Michael ve eşi arasında yaşanan bir anlaşmazlıktı ve umarız her ikisi için de olumlu bir şekilde çözülür” ifadelerini kullandı. Madsen, uzun kariyeri boyunca Tarantino filmleri ile tanınmasının yanı sıra Thelma & Louise, Sin City ve Donnie Brasco gibi önemli yapımlarda da yer aldı. Ayrıca Die Another Day adlı James Bond filminde de rol alarak kariyerine önemli bir katkıda bulundu.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin