Michael Madsen'den Olaylı Boşanma Davası ve Oğlunun İntiharı

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 15:09

Michael Madsen'den Olaylı Boşanma Davası


Michael Madsen'den Olaylı Boşanma Davası

Ünlü oyuncu Michael Madsen, 28 yıl süren evliliğini sonlandırmak için mahkemeye başvurdu. 1996 yılında evlendiği eşi DeAnna Madsen'den boşanma talebinde bulunan Madsen, ilk açıklamasını da yaptı. Madsen, yıllarca süren evlilikleri boyunca eşinin kendisine eziyet ettiğini ve en kötü ihtimalle oğulları Hudson'u intihara sürüklediğini iddia etti.

65 yaşındaki Madsen, boşanma davasında 'şiddetli geçimsizlik' gerekçesini öne sürdü. Dava dosyasına göre, çift Ocak 2022'den bu yana ayrı yaşıyor. Bu tarih, hem Michael hem de DeAnna Madsen için oldukça acı bir dönüm noktası oldu.


Michael Madsen'den Olaylı Boşanma Davası ve Oğlunun İntiharı
'OĞLUMUZUN İNTİHARINA NEDEN OLDU'

Çiftin üç çocuğundan biri olan ve ABD ordusunda görev yapan Hudson, 2022 yılının Ocak ayında Hawaii'de yaşamına son verdi. Madsen çifti, oğullarının ölümüyle birlikte hayatlarında büyük bir değişim yaşadı. Michael Madsen, dava dosyasında eşinin alkol bağımlılığı ve ihmalinin oğulları Hudson'un intiharına yol açtığını ileri sürdü.

Madsen'in karısına yönelik suçlamaları bununla sınırlı değil. Ünlü aktör, DeAnna ile 'zehirli' bir ilişki içinde olduklarını ve bu durumun geçen ay kendisinin aile içi şiddet nedeniyle gözaltına alınmasına sebep olduğunu savundu.


Michael Madsen'den Olaylı Boşanma Davası ve Oğlunun İntiharı
'MÜVEKKİLİM AİLE İÇİ ŞİDDETTEN SORUMLU DEĞİL'

Michael Madsen, geçtiğimiz ay eşine şiddet uyguladığı ve onu evden attıktan sonra kapıyı kilitlediği için gözaltına alındı. Ardından 20 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Madsen’in avukatı Perry Wander, müvekkilinin aile içi şiddetten sorumlu tutulamayacağını öne sürdü. Aksine, DeAnna'nın izinsiz bir şekilde evine girdiği ve asıl eziyetin onun tarafından yapıldığını iddia etti. Dava dilekçesinde, “Michael bu dönemde eşine kesinlikle büyük bir şefkat gösterdi. Aile içi şiddetten sorumlu değil” ifadeleri yer aldı.

Boşanma davasında DeAnna Madsen ise kocasının bazı kişisel sorunlarla mücadele ettiğini öne sürdü.


Michael Madsen'den Olaylı Boşanma Davası ve Oğlunun İntiharı
BÜYÜK BİR TRAJEDİ YAŞADILAR

Michael ve DeAnna Madsen'ın evliliklerinde ayrılığa sebep olan trajedi, 2022 yılının Ocak ayında yaşandı. Çiftin 26 yaşındaki oğlu Hudson, ABD ordusunun bir mensubu olarak görev yaptığı Hawaii'de hayatına son verdi. Madsen'in oğlu Hudson'ın cansız bedeni, eşiyle birlikte yaşadığı Hawaii'nin Oahu adasındaki evinde bulundu. Hudson Lee Madsen, başından vurulmuş olarak bulundu ve polis tarafından olay "şüpheli intihar" olarak nitelendirildi.

Michael Madsen'ın beş çocuğundan biri olan Hudson Madsen, eşi Carlie ile birlikte Hawaii'de yaşamaktaydı. Genç yaşta hayatını kaybeden Hudson'ın Facebook paylaşımlarına göre, genç adam ABD ordusunda görev yaparken bir süre Afganistan'da bulunmuştu.

BEŞ ÇOCUK BABASI: 64 yaşındaki Michael Madsen'ın, oyuncu DeAnna Madsen ile evliliğinden Hudson dışında 25 yaşında Calvin ve 16 yaşında Luke adında iki oğlu daha bulunmaktadır. Ayrıca, eski eşi Jeannine Bisignano'dan 31 yaşında Christian ve 27 yaşında Max adında iki çocuğu vardır.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin