Minecraft Filmi: Sinemaya Uyarlanıyor!

  • Admin
  • 05 Eylül 2024 14:06

Tarihin en çok satan video oyunu Minecraft, sinemaya uyarlanıyor. Warner Bros. Pictures ve Legendary Pictures işbirliğiyle hayata geçirilen bu projenin başrollerinde ünlü aktörler Jason Momoa ve Jack Black yer alıyor. Yönetmenliğini Jared Hess'in üstlendiği "Bir Minecraft Filmi" için heyecan verici bir bekleyiş başladı.

Filmin kadrosunda ayrıca Emma Myers ("Wednesday"), Oscar adayı Danielle Brooks ("The Color Purple"), Sebastian Eugene Hansen ("Just Mercy", "Lisey's Story") ve Jennifer Coolidge ("White Lotus") gibi isimler de bulunuyor. Minecraft Filmi, 2 Nisan 2025'te uluslararası çapta gösterime girecek ve 4 Nisan 2025'te Kuzey Amerika'da sinema ve IMAX salonlarında izleyiciyle buluşacak.

BİR MİNECRAFT FİLMİ KONUSU

Yaratıcılığın sadece üretim yapmaya değil, aynı zamanda hayatta kalmaya da yardımcı olduğu Minecraft dünyasına hoş geldiniz! Dört uyumsuz karakter; Garrett "Çöp Adam" Garrison (Momoa), Henry (Hansen), Natalie (Myers) ve Dawn (Brooks), gizemli bir geçitten aniden Overworld'e çekildiklerinde, kendilerini sıradan sorunlarla başa çıkmaya çalışırken bulurlar. Hayal gücüyle gelişen tuhaf ve kübik bir harikalar diyarına adım atmışlardır.

Eve dönmek için bu dünyada ustalaşmaları ve aynı zamanda Piglinler ve Zombiler gibi kötü varlıklardan korunmaları gerekecektir. Bu süreçte, beklenmedik bir uzman inşacı olan Steve (Black) ile büyülü bir maceraya atılmaları kaçınılmazdır. Birlikte atılacakları macera, beşini de cesur olmaya ve her birini benzersiz bir şekilde yaratıcı kılan niteliklerle yeniden bağlantı kurmaya zorlayacak. Böylece, gerçek dünyada başarılı olmak için ihtiyaç duydukları becerileri keşfedecekler.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin