Müge Anlı'dan Narin Güran için Duygusal Açıklamalar

  • Admin
  • 09 Eylül 2024 13:52

Yayın yasağı nedeniyle Narin Güran konusunu derinlemesine ele alamayan Müge Anlı, bugün canlı yayında 8 yaşındaki küçük kızın trajik ölümü hakkında konuştu. Anlı, minik Narin için başsağlığı dileyerek, olayla ilgili önemli ve dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Minik Narin'in cansız bedeni, üzeri taşlarla örtülü bir çuvalın içinde, dere kenarında bulunmuştu. Bu üzücü gelişmenin ardından, Narin'in aile üyeleri de dahil olmak üzere birçok kişi gözaltına alındı. Yayına başlamadan önce, okula başlayacak öğrencilere başarı dileklerini ileten Müge Anlı, ne yazık ki 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayete kurban gittiği için bugün okula gidemediğini vurguladı.

TEPKİ GÖSTERDİ

Anlı, duygu dolu bir ifadeyle, "Ne yazık ki bugün okula başlayamayan bir öğrencimiz var, 8 yaşındaki Narin. Nurlar içinde yatsın." dedi. Ünlü sunucu, "Benim dışımda kimse yayın yasağını dinlemedi. Ancak bu konuda yayın yapan arkadaşlarıma bir şey söylemiyorum. Bu haberlere neden yayın yasağı getirildiğini sorgulamak gerekir." ifadelerini kullandı.

Olayı yakından takip ettiğini belirten Müge Anlı, "Bana da birçok bilgi geliyor, fakat mahkeme kararı olduğu için bunları açıklayamıyorum." dedi. Bu tür olayların medyada nasıl yer bulduğunu ele almanın önemine dikkat çekti.

Yağmur Dinç
Editör

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin