Murat Han: Fit Olmak İçin Çaba Harcıyorum ve Hollywood Deneyimlerim

  • Admin
  • 12 Eylül 2024 09:08

Fit Olmak İçin Çaba Harcıyorum

Yaz döneminde aldığı kilolardan kurtulmak amacıyla spor ve diyete başlayan ünlü oyuncu Murat Han, bu süreçteki motivasyonunu şöyle ifade etti: “Set olmadığı zaman takılmam ama iş varken fit olmak şart. Kendime dikkat etmeliyim.”

Yeni dizisinde mafya babası karakterine hayat vermeye hazırlanan Han, aynı zamanda komedi yeteneğine de vurgu yaptı. “Komediye de yatkınım ama yapımcılar beni hep ağır rollere koyuyor. Tiyatro kökenliyim, her role açığım. Ancak ‘Seni böyle seviyorlar’ diyerek komediye şans vermiyorlar,” dedi.

Hollywood Deneyimleri ve Zorluklar

Amerika Birleşik Devletleri'nde 10 yıl boyunca oyunculuk yapan Murat Han, yurtdışındaki zorluklara da dikkat çekti. “Türkler genellikle üçüncü sınıf olarak görülüyor; çoğunlukla terörist veya alt karakter rolleri veriliyor. Örneğin, ‘Homeland’ dizisi için deneme çekimi yaptım, fakat Faslı bir cast direktörü ‘Arap tipi arıyoruz’ diyerek beni eledi. Orta Doğulu olmuyorum, Avrupalı kabul etmiyorlar,” şeklinde konuştu.

“Hollywood'a ünlü olmak için gitmedim; orada deneyim kazanmak amacıyla bulundum. Bu süreç benim için çok öğretici oldu,” diye ekledi.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin