Nilgün Kasapbaşoğlu, 60. Yılında 'Bizi Birleştiren Hayat' Dizisiyle Dönüyor

  • Admin
  • 02 Eylül 2024 18:06

Nilgün Kasapbaşoğlu, 60. Yılında Yeni Projesi ile Geri Dönüyor


Nilgün Kasapbaşoğlu, 60. Yılında Yeni Projesi ile Geri Dönüyor

Usta sanatçı Nilgün Kasapbaşoğlu, meslekteki 60. yılını kutlarken, “Bizi Birleştiren Hayat” adlı dizide “Münevver Hanım” karakterine hayat verecek. Kasapbaşoğlu, “60 yılı devirince yapacağınız işin sizi heyecanlandırması gerekiyor.” diyerek, yeni rolü hakkında, “Münevver, beni heyecanlandırdı çünkü bu kez ters köşe bir rol oynuyorum.” ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekti.

ÖZEL AÇIKLAMALAR

Kanal D, Ayaz’ın Sonu Güneş dizisindeki başarılı performansın ardından yeni bir günlük dizi projesi için kolları sıvadı. “Bizi Birleştiren Hayat” adlı dizi, 9 Eylül Pazartesi günü izleyicilerle buluşacak. Çekimleri İstanbul’da özenle hazırlanmış bir platoda gerçekleştirilen dizi, iki kız kardeşin anneanneleriyle olan sırlarla dolu hikayesini ele alıyor. Münevver karakterine hayat verecek olan Kasapbaşoğlu, projeye dair özel açıklamalarda bulundu.

HER KARAKTERİ OYNARIZ

Kasapbaşoğlu, Münevver’in daha önce canlandırdığı karakterlerden oldukça farklı olduğunu belirterek, “Bu durum beni heyecanlandırıyor. Çünkü bugüne kadar seyircimiz beni hep sevecen karakterlerde gördü. Şimdi ise ters köşe bir rol oynuyorum ve bu durum beni çok mutlu ediyor. Biz oyuncular, vücut dilimiz ve sesimizle her türlü karakteri canlandırabiliriz.” dedi.

HEM AŞK HEM SEVGİSİZLİK

Bizi Birleştiren Hayat’ın hikayesinin son derece etkileyici olduğunu vurgulayan Kasapbaşoğlu, “Bu dizi, hem aşkın hem de sevgisizliğin olduğu, kopuk aile ilişkilerinin nelere yol açabileceğini anlatan, oldukça gerçek ve hayatın içinden bir hikaye. İzleyicilerin beğenisi çok önemli. Ancak bizim bu kadar keyifli ve titiz çalışmamızın seyircimize de geçeceğine inanıyorum.” diyerek projeye olan inancını dile getirdi.

SABAH 6’DA KALKARIM

Kasapbaşoğlu, sete koşarak gittiğini ifade ederek, “Her sabah saat 6 gibi kalkarım. Kahvemi yapar, ezberim ve sahnelerimin üzerinden bir kez daha geçerim. Sonrasında hazırlanıp sete giderim. Çekimler çok keyifli geçiyor ve biz de heyecanla 9 Eylül’ü bekliyoruz.” şeklinde konuştu.


Nilgün Kasapbaşoğlu, 60. Yılında 'Bizi Birleştiren Hayat' Dizisiyle Dönüyor
GENÇ YETENEKLER USTA İSİMLER İLE AYNI KADRODA

Nilgün Kasapbaşoğlu’nun “Münevver” karakterine hayat verdiği dizide, Kayra Zabcı, Münevver Hanım’ın torunu “Yasemin” rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda ise; Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Ferah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu, Öznur Kula gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar’ın yazdığı dizinin yapımcılığını Royal Pictures üstlenirken; yönetmen koltuğunda ise Ayhan Özdemir oturuyor.


Nilgün Kasapbaşoğlu, 60. Yılında 'Bizi Birleştiren Hayat' Dizisiyle Dönüyor

Bizi Birleştiren Hayat, 9 Eylül Pazartesi günü saat 11.00’de Kanal D’de başlıyor. Bu yeni yapım, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin