Nur Tuba Namlı'nın Ayrılığı ve Ferda Yıldırım'ın Programa Katılımı

  • Admin
  • 02 Eylül 2024 10:52

Nur Tuba Namlı Neden Yok? Ayrıldı mı?


Nur Tuba Namlı Neden Yok? Ayrıldı mı?

“Neler Oluyor Hayatta” programının sunucusu Nur Tuba Namlı'nın programda yer almaması, izleyicilerin aklında birçok soru işareti bıraktı. Hakan Ural ile birlikte sunuculuğunu üstlendiği bu popüler programda, sürpriz bir değişiklik yaşandı. Artık Hakan Ural’ın yeni partneri Ferda Yıldırım oldu. Bunun yanı sıra, Nur Tuba Namlı'nın geçtiğimiz haftalarda sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla ayrılık haberini duyurmuş olması, izleyiciler arasında merak uyandırdı.


Nur Tuba Namlı'nın Ayrılığı ve Ferda Yıldırım'ın Programa Katılımı
NUR TUĞBA NAMLI NEDEN YOK?

“Neler Oluyor Hayatta” programı, hafta içi her gün Nur Tuba Namlı ve Hakan Ural'ın dinamik sunumlarıyla izleyicilere ulaşıyordu. Ancak, Nur Tuba Namlı'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla programa veda ettiğini açıklaması, izleyicileri şaşırttı. Ayrılık haberini duyururken, “Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin, hele de yazarak çok kolay olmadığı paylaşıma geldi sıra… Dile kolay, 4,5 senedir kanaldan ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm Hakan Ural ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene, o yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor.” şeklinde duygularını ifade etti.

NELER OLUYOR HAYATTA FERDA YILDIRIM KİMDİR?

Ferda Yıldırım, 28 Nisan 1977 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği bölümünde devam eden Yıldırım, ayrıca Ankara İletişim Fakültesi Spikerlik ve Metin Yazarlığı Sertifikasına sahip. Medya kariyerine radyoculuk ile adım atan Ferda Yıldırım, Radyo Foreks, Radyo D ve Hür FM gibi çeşitli kanallarda çalışmıştır.


Nur Tuba Namlı'nın Ayrılığı ve Ferda Yıldırım'ın Programa Katılımı

1999 yılında televizyon dünyasına geçiş yapan Yıldırım, Kanal D'nin ana haber bülteninin sunuculuğunu üstlenmiştir. Sonrasında Habertürk ve Cine5 kanallarında da aynı görevde bulunmuştur. Beyaz TV'de 10 yıl boyunca ana haber sunuculuğu yaparak dikkatleri üzerine çekmiş, burada "Her Açıdan" isimli bir televizyon programını da sunmuştur. Bu program, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Töreni'nde "Yılın Güncel Programı Medya Oskarı" ödülüne layık görülmüştür. 2021 Ağustos ayında Beyaz TV'den istifa ederek kanaldan ayrılan Yıldırım, 2018 yılında iş insanı Mehmet Yılmazoğlu ile evlenmiştir.


Nur Tuba Namlı'nın Ayrılığı ve Ferda Yıldırım'ın Programa Katılımı

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin