Nur Tuğba Namlı'nın Ayrılığı ve Ferda Yıldırım'ın Yeni Sunucu Olması

  • Admin
  • 29 Ağustos 2024 12:36

Nur Tuğba Namlı Neden Yok? Ayrıldı Mı?


Nur Tuğba Namlı Neden Yok? Ayrıldı Mı?

Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı'nın programda yer almaması, izleyiciler arasında merak konusu olmaya devam ediyor. Hakan Ural ile birlikte programı sunan Namlı'nın, son dönemdeki yokluğu izleyenlerin aklında "Ayrıldı mı?" sorusunu gündeme getirdi. Hafta içi her gün yayınlanan programda Hakan Ural'ın yeni partneri Ferda Yıldırım oldu. Ayrıca, Nur Tuğba Namlı da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ayrılık haberini duyurdu.


Nur Tuğba Namlı'nın Ayrılığı ve Ferda Yıldırım'ın Yeni Sunucu Olması
NUR TUĞBA NAMLI NEDEN YOK?

“Neler Oluyor Hayatta” programı, hafta içi her gün Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunumuyla izleyicilerle buluşuyordu. Ancak, Nur Tuğba Namlı, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklama ile programa veda ettiğini duyurdu. Ünlü sunucu, ayrılık kararını şu sözlerle ifade etti: "Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin, hele de yazarak çok kolay olmadığı bir paylaşıma geldi sıra… Dile kolay, 4,5 senedir kanal ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm Hakan Ural ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene, o yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor."

NELER OLUYOR HAYATTA YENİ SUNUCUSU FERDA YILDIRIM KİMDİR?

Ferda Yıldırım, 28 Nisan 1977 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği bölümünden mezun olan Yıldırım, ayrıca Ankara İletişim Fakültesi'nden Spikerlik ve Metin Yazarlığı sertifikasına sahiptir. Radyoculuk kariyerine Radyo Foreks, Radyo D ve Hür FM gibi önemli kanallarda başlamıştır.


Nur Tuğba Namlı'nın Ayrılığı ve Ferda Yıldırım'ın Yeni Sunucu Olması

1999 yılında televizyonculuğa Kanal D ile adım atan Ferda Yıldırım, burada ana haber bülteninin sunuculuğunu üstlenmiştir. Ardından Habertürk ve Cine5 kanallarında da aynı pozisyonda görev almıştır. Beyaz TV'de ise 10 yıl boyunca ana haber sunuculuğu yapmış, aynı zamanda "Her Açıdan" isimli televizyon programını sunmuştur. Bu programıyla Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Töreni’nde "Yılın Güncel Programı Medya Oskarı" ödülüne layık görülmüştür. 2021 yılının Ağustos ayında Beyaz TV'den istifa ederek kanaldan ayrılmıştır. Ferda Yıldırım, 2018 yılında iş insanı Mehmet Yılmazoğlu ile hayatını birleştirmiştir.


Nur Tuğba Namlı'nın Ayrılığı ve Ferda Yıldırım'ın Yeni Sunucu Olması

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin