Ofer Levi'nin Şarkı İhlalleri: Kadir Tapucu'nun İddiaları

  • Admin
  • 14 Ağustos 2024 10:24

Ofer Levi'nin Uygunsuz Davranışları

Şarkıcı Ofer Levi, yıllar boyunca kendi eserlerini izinsiz bir şekilde uyarlayarak haksız kazanç elde etmekle suçlandı. Bu iddialar, Kadir Tapucu tarafından gündeme getirildi. Tapucu, Levi'ye yönelik sert eleştirilerde bulundu ve şunları söyledi:

“Benim ‘Dönüşüm Muhteşem Olacak’ adlı şarkımı, ‘Aşkı Arıyordum’ ismiyle uyarlayıp, ‘Dinle’ adlı bestemi de ‘Gülümsemeye Devam Et’ adıyla İbraniceye çevirerek şöhret oldun. Yıllardır konserlerinde benim bestelerimden para kazanıyorsun. Bunun karşılığında bana ve yüce milletime ‘atom bombası atalım’ demek ne kadar vicdansızca!”

Tapucu, Levi'ye bir uyarıda daha bulunarak, “Eğer sende gerçek bir namus ve şeref varsa, bu saatten sonra benim bestelerimi asla okumamalısın” ifadelerini kullandı. Ayrıca, tüm yasal haklarını kullanacağını ve uluslararası mahkemelerde Ofer Levi ile hesaplaşacağını da belirtti.

Bu olay, müzik dünyasında büyük yankı uyandırırken, Tel Aviv'deki konserlerde yaşanan bu tür anlaşmazlıkların ve hak ihlallerinin müzik camiasındaki yansımaları merak konusu oldu.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin