Oh Olsun: Türk Sinemasının Nostaljik Aşk Hikayesi

  • Admin
  • 04 Eylül 2024 18:36

1973 yılında vizyona giren Oh Olsun, Türk romantik komedi sinemasının önemli yapıtlarından biri olarak dikkat çekiyor. Film, Ferit ve Alev'in tutkulu aşkını beyazperdeye taşıyarak izleyicilere hem hüzün hem de neşe dolu anlar yaşatıyor. Yönetmenliğini ve yapımcılığını Ertem Eğilmez'in üstlendiği bu eserde başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşıyor.

Film, yıllar geçmesine rağmen izleyiciler üzerinde bıraktığı etkiyle hala gündemde. Milyonları hem ağlatan hem güldüren bu nostaljik yapım, zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanarak eski anıları canlandırıyor. Seyirciler, filmdeki karakterlerin günümüzdeki halleriyle ilgili meraklarını gidermek için araştırmalar yapıyor.


Oh Olsun: Türk Sinemasının Nostaljik Aşk Hikayesi

Alev'in Dönüşü: Hale Soygazi


Alev'in Dönüşü: Hale Soygazi

Oh Olsun'un Alev karakterine hayat veren Hale Soygazi, yıllara meydan okuyan görünümüyle dikkatleri üzerine çekiyor. 73 yaşındaki usta oyuncu ve eski manken, Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarıyla hayranlarını adeta şok etti. Güzelliğini koruyan Hale Soygazi'ye, takipçilerinden binlerce yorum geldi.

Hale Soygazi'yi görenler, onun gençliğini ve zarafetini hala taşıdığını belirterek şu şekilde yorumlarda bulundu:

  • "Hiç değişmemiş."
  • "Hala taş gibisiniz."
  • "Yıllar geçmemiş gibi."

İşte Hale Soygazi'nin son hali... Güzelliği ve zarafetiyle göz dolduran bu efsane oyuncu, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olmaya devam ediyor.


Oh Olsun: Türk Sinemasının Nostaljik Aşk Hikayesi

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin