Ordinaryüs Lefter'in Yaşam Öyküsü Sinemaya Taşınıyor

  • Admin
  • 14 Ağustos 2024 10:00

Ordinaryüs Lefter'in Yaşam Öyküsü Film Oluyor


Ordinaryüs Lefter'in Yaşam Öyküsü Film Oluyor

Fenerbahçe ve Türk Milli Futbol Takımı'nın efsanelerinden biri olan, 'Ordinaryüs' lakabıyla tanınan Lefter Küçükandonyadis'in yaşam hikâyesi sinemaya taşınıyor. Senaryosu Ayşe İlker Turgut tarafından kaleme alınan, yönetmenlik koltuğunda ise Can Ulkay'ın oturduğu bu özel film için çekimler başladı.

Yapımcılığını TAFF Pictures ve Ark Pictures’ın üstlendiği filmde, Lefter karakterini Erdem Kaynarca canlandırıyor. Yapımda ayrıca Deniz Işın, Aslıhan Malbora, Aslıhan Gürbüz ve Halit Ergenç gibi başarılı isimler de rol alıyor.


Ordinaryüs Lefter'in Yaşam Öyküsü Sinemaya Taşınıyor
LEFTER’İN MÜCADELESİ

Filmin kadrosunda ayrıca Edip Tepeli, Bora Akkaş, Onur Durmaz, Aytaç Şaşmaz, Erdem Şanlı, Mert Denizmen, Engin Alkan, Hamdi Alkan, Uğur Uzunel, Doğukan Polat, Taner Barlas, Yıldız Kültür ve İpek Bilgin gibi yetenekli oyuncular da yer almakta. Filmin setinden ilk kareler sosyal medya üzerinde büyük ilgi uyandırdı.

“Lefter: Bir Ordinaryüs Hikâyesi” filminin konusu ise oldukça etkileyici: Büyükada'da doğup büyüyen genç Lefter, babasının katı kurallarına karşı çıkarak futbolcu olma hayalini gerçekleştirmek için yola çıkar. Ailesi, aşkı ve kimliği konusundaki zorluklarla yüzleşirken, bu mücadele onu dünya çapında bir futbol efsanesi haline getirecektir.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin