Oscar’lık Sahneler Gösterisi Geri Sayımda

  • Admin
  • 05 Eylül 2024 09:22

“Oscar’lık Sahneler” İçin Geri Sayım Başladı


“Oscar’lık Sahneler” İçin Geri Sayım Başladı

İkonik film sahnelerinin canlı performanslarla yeniden yorumlanacağı “Oscar’lık Sahneler” gösterisi, tek gala etkinliği olarak 21 Eylül'de BtcTurk Vadi Açıkhava’da seyirciyle buluşacak. Haftalardır yoğun bir şekilde prova yapan şov ekibi, önceki gün özel bir yemekte bir araya geldi.

The Souq İstanbul'daki bu keyifli akşamda, basın mensuplarıyla bir araya gelen ekip, gösteri için büyük bir özveriyle çalıştıklarını ve geceye dair birçok sürpriz rol ile seyirci karşısına çıkacaklarını belirtti. Ekibin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Sürpriz Performanslar

“Oscar’lık Sahneler”in yıldızlarına sahnede 8 yetenekli müzikal oyuncusu ile Emil Tan Erten yönetimindeki 17 kişilik Hollywood orkestrası eşlik edecek. Geceye damgasını vuracak olan Nevra Serezli, onur konuğu unvanıyla sahne alacak ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Ayrıca, ünlü sanatçı İrem Derici de konuk sanatçı olarak sürpriz bir performansa imza atacak.


Oscar’lık Sahneler Gösterisi Geri Sayımda

Gösterinin yönetmenliğini üstlenen Uğur Babürhan, her sahne için Coşkun Turgut tarafından özel olarak çekilen videolarla izleyiciyi görsel bir şölenle buluşturacak. Bu muhteşem gösteride, aynı zamanda yetenekli sanatçı Yağmur Yüksel de rol alacak. Bu özel etkinlik, sanatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin