Öyle Bir Geçer Zaman Ki: Aylin Karakterinin Ölümü ve Farah Zeynep Abdullah'ın Kariyeri

  • Admin
  • 20 Ağustos 2024 15:36

Öyle Bir Geçer Zaman Ki


Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi, hafta içi her gün Kanal D'de tekrar bölümleri ile izleyiciyle buluşuyor. Dizideki güçlü oyuncu kadrosu arasında Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Salih Bademci, Mete Horozoğlu ve Farah Zeynep Abdullah gibi isimler yer alıyor. Özellikle Aylin karakterinin ölümü, izleyiciler arasında merak uyandıran bir konu haline geldi. İşte Aylin'in ölümüne dair detaylar...

Aylin'in Ölüm Nedeni


Aylin'in Ölüm Nedeni

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Farah Zeynep Abdullah tarafından canlandırılan Aylin karakterinin ölüm nedeni, izleyiciler tarafından sıkça sorgulanıyor. Aylin, zorlu bir hamilelik sürecinin ardından doğum yapmak üzere hastaneye kaldırılır. Bu süreçte başta Soner olmak üzere, ailesi ve mahalle halkı Aylin'in yanında yer alır. Ancak, doğum sırasında ortaya çıkan ciddi komplikasyonlar sonucunda Aylin, sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirse de hayatını kaybeder. Aylin karakteri, dizinin 79. bölümünde hikayeye veda eder.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?


Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

Farah Zeynep Abdullah, 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ailesinin kökenleri Arap ve Boşnak kökenlidir. Çocuk yaşlardan itibaren tiyatro ve müziğe olan ilgisiyle dikkat çeken Abdullah, 2006 yılında babasının iş gereği İngiltere'ye taşınmasıyla yeni bir hayata adım atar. Lise eğitimine İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi’nde başlamış, ancak birinci sınıfta İngiltere’ye nakil olmuştur. Burada Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılık dersleri alarak sanat hayatına yön vermeye başlar.

İngiltere’de yaşadığı dönemde tiyatro öğretmeni, oyunculuk kariyerine yönelmesi için onu teşvik etmiştir. Tiyatro sahnesinde birçok oyunu İngilizce ve Fransızca olarak sergileyen Abdullah, sadece 11 yaşındayken Türkçe bir oyunda da rol almıştır. İngiltere’de üniversite eğitimine devam ederken, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi için gerçekleştirilen seçmelere katılmış ve Aylin rolüyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Bu durum, eğitimine bir süre ara vermesine neden olmuştur.

İlk sinema deneyimini İngiltere’de okurken Closer filminde bir striptizci karakterini canlandırarak gerçekleştirmiştir. Türkiye’deki ilk sinema filmi ise Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Kelebeğin Rüyası olmuştur. Bu filmde Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat gibi önemli isimlerle birlikte rol almıştır. 2014 yılının Mart ayında Star TV ekranlarında yayınlanan ve Kıvanç Tatlıtuğ ile başrol paylaştığı “Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Şura karakteri ile televizyon kariyerine dönüş yapmıştır. Ayrıca, Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakteriyle de büyük beğeni toplamıştır.

Farah Zeynep Abdullah, 4 Mart 2022 tarihinde vizyona giren Bergen filminde ünlü şarkıcı Bergen’i (Belgin Sarılmışer) canlandırarak önemli bir başarı elde etmiştir. 2023 yılında ise Halid Ziya Uşaklıgil’in klasik romanı “Aşk-ı Memnu”dan uyarlanan “Bihter” filminde başrol olarak Bihter Ziyagil karakterine hayat vermiştir.


Öyle Bir Geçer Zaman Ki: Aylin Karakterinin Ölümü ve Farah Zeynep Abdullah'ın Kariyeri

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin