Pedro Alonso Türkiye'de: İstanbul'a Duyduğu Aşk

  • Admin
  • 05 Ekim 2024 17:51

Pedro Alonso, Türkiye'de


Pedro Alonso, Türkiye'de

'La Casa De Papel' dizisiyle dünya çapında tanınan ünlü oyuncu Pedro Alonso, Türkiye'ye gelerek hayranlarıyla buluştu. Gelişinde, eski futbolcu Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel ile bir araya geldi. Ünlü çift, Pedro Alonso’yu evlerinde sıcak bir şekilde ağırladı ve keyifli anlar geçirdi.

Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "O, sadece büyük bir oyuncu değil, aynı zamanda yetenekli bir sanatçı... Bu harika hediye için teşekkürler!" ifadelerini kullanarak Pedro Alonso’ya olan hayranlığını dile getirdi. Ünlü oyuncu, Demirel çiftine özel bir resim hediye ederek onların gönlünü kazandı.

İstanbul'a Aşk


İstanbul'a Aşk

Pedro Alonso, Türkiye'de geçirdiği zaman boyunca İstanbul'un güzelliklerine hayran kaldı. Oyuncu, bir projesinin çekimlerini İstanbul’da gerçekleştirmek istediğini ifade ederek, "İstanbul'u çok seviyorum, bu benim dördüncü gelişim. Türkiye coğrafyası muhteşem, Boğaz manzarası beni büyülüyor. İstanbul'da yaşamak ve burada yaşlanmak istiyorum," dedi.

Alonso'nun İstanbul'a olan sevgisi, onun bu büyüleyici şehri ne kadar benimsediğini gösteriyor. Gelecekte İstanbul’da daha fazla zaman geçirmeyi planlayan ünlü aktör, Türk kültürüne ve insanlarına duyduğu hayranlıkla da dikkat çekiyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin