Radyo D, 30. Yaşını Coşkuyla Kutladı

  • Admin
  • 12 Eylül 2024 17:54

Bazen trafikte, bazen mutfakta sesini duyduğumuz Türkiye'nin en sevilen radyolarından biri olan Radyo D, 30. yaşını kutladı. 1994 yılından bu yana Türkçe müziğin vazgeçilmez markası haline gelen Radyo D’nin 30. yılı, düzenlenen özel bir törenle büyük bir coşkuyla kutlandı.

Gurur ve Mutluluk Dolu Anlar

Törende konuşan Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Burada bulunan ekibe baktığımda, içim büyük bir gurur ve mutlulukla doluyor. Radyo D, her geçen gün daha da yükseklere çıkıyor. Bu başarılarının devamını diliyorum. Bu ekip, Türkiye’de radyo denilince akla gelen bir numara olmaya devam edecektir,” şeklinde konuştu.


Radyo D, 30. Yaşını Coşkuyla Kutladı
Her Gün Yenilenen Bir Marka

Radyo D Genel Müdürü Fatih Uslu, aynı zamanda program da yaptığı radyonun 1994 yılında kurulduğunu hatırlatarak, “2024’te 30 yaşına basacağız. Dile kolay, 30 yıl! Bu süre içinde dinleyicilerimizle sürekli buluştuk ve buluşmaya devam ediyoruz. Her gün kendimizi yenileyerek, dinleyicilerimize en iyi deneyimi sunmaya çalışıyoruz,” dedi.

Müziğin Eğlenceli Frekansı

Radyo programcılarından Aygül Aydın, 30. yılını kutlayan bir markanın parçası olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Diğer bir programcı olan Çağlar Demirel ise, “Müziğin eğlenceli frekansını, sesimizin yettiğince tüm Türkiye ile paylaşmaya devam edeceğiz. Dinleyicilerimizle, mobil uygulamalar ve internet üzerinden bağ kurarak, dünyanın dört bir yanındaki müzikseverlere ulaşmak için çabalıyoruz,” şeklinde konuştu.

Çocukluk Aşkı Radyo D

Radyocu İrfan Aslanhan, Radyo D’yi “Çocukluk aşkım” sözleriyle tanımlayarak, çocukluğunda dinlediği ustaların ardından kendisinin de radyo stüdyosunun atmosferini soluyarak bu alanda kariyer yapmaya başladığını anlattı. “Radyo D, benim için sadece bir iş değil, aynı zamanda bir tutku” şeklinde duygularını ifade etti.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin