Reha Muhtar'ın Kaza Sonrası Durumu ve Aile İlişkileri

  • Admin
  • 21 Ağustos 2024 09:48

Reha Muhtar'ın Kaza Sonrası Durumu

Ünlü televizyon programcısı ve gazeteci Reha Muhtar, önceki gece saat 01.00 sularında evinin merdivenlerinden düşerek yaralandı. Olay, oğlu Poyraz'ın araması üzerine sağlık ekiplerinin hızla olay yerine gelmesiyle ortaya çıktı. İlk müdahale, Reha Muhtar'ın evinde gerçekleştirildi ve ardından hastaneye kaldırıldı. Düşme sonucu Muhtar'ın ciğerine darbe aldığı öğrenildi. Şu anda yoğun bakımda tedavi altına alınan gazetecinin entübe edildiği bildirildi. Aile ve hastane yönetiminden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Reha Muhtar’ın tedavisi Maslak Acıbadem Hastanesi’nde devam ederken, kızı Ayşe Nazlı da babasının durumuyla yakından ilgileniyor.

Deniz Uğur'dan Açıklama

Reha Muhtar’ın ikizlerinin annesi Deniz Uğur, kaza sırasında evde bulunan oğlu Poyraz’a ulaşamadığını açıkladı. Instagram hesabından bir video paylaşan Uğur, çocuğunun Ayşe Nazlı tarafından kendisine gösterilmediğini öne sürdü. Uğur, “Çocuğuma ulaşamıyorum, nerede olduğunu bilmiyorum. Hastaneden aldığım bilgilere göre Poyraz’ı Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı almış. Ne yapacağımı bilemedim, son derece öfkeliyim. Şu anda karakola gidiyorum ve çocuk kaçırma suçlamasıyla şikayette bulunacağım.” şeklinde konuştu.

Reha Muhtar'ın Avukatından Yanıt

Deniz Uğur’un açıklamalarının ardından Reha Muhtar’ın avukatı Mustafa Demiral bir açıklama yaptı. Demiral, “Poyraz, zaman zaman hastanede babasının yanında kalmakta, bazen de evine dönmektedir. Poyraz daha önce annesinin yanında kalmak istemediğini resmi makamlar önünde defalarca beyan etmiştir. Bu süreçte yine annesine gitmek istemediğini ifade etmektedir.” dedi. Mahkeme daha önce kızları Mina’nın velayetini Deniz Uğur’a, oğulları Poyraz’ı ise Reha Muhtar’a vermişti.

Ayşe Nazlı'nın Desteği

Nilüfer, Deniz Uğur’un iddialarını reddederek, “Ayşe Nazlı’nın tek amacı kardeşine destek olmaktır. Ne çocuğu kaçırmak ne de başka bir şey düşünmektedir. Tek dileğimiz, Reha Muhtar’ın bir an önce sağlığına kavuşmasıdır.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin