Sandık Kokusu Dizisi 2. Sezon Bilgileri ve Sezon Finali Özeti

  • Admin
  • 20 Ağustos 2024 13:00

Sandık Kokusu Dizisi Yeni Sezon Bilgileri

Kadrosunda ünlü isimleri barındıran Sandık Kokusu, Özge Özpirinççi, Necip Memilli, Demet Akbağ ve Uğur Yücel gibi yetenekli oyuncularla izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Dizi, her bölümüyle adeta ekrana kilitlenmeye devam ediyor.

Peki, Sandık Kokusu yeni sezon ne zaman başlayacak? Sandık Kokusu 2. sezon ne zaman ekranlarda olacak?

SANDIK KOKUSU YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR? Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Sandık Kokusu, 26. bölümü ile sezon finalini yaptı. İlk sezonunu geride bırakan dizi, merakla beklenen 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ancak, dizinin yeni sezon tarihi henüz kesinleşmiş değil. Tahminler, Sandık Kokusu 2. sezonunun eylül ayı ortalarında izleyicilerle buluşacağı yönünde.

SANDIK KOKUSU SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU? Sezon finalinde, Karsu sorguya alınır. Ancak kısa bir süre sonra Reha’nın şikayetini geri çekmesiyle serbest bırakılır. Bu durum, Reha’nın Karsu’ya yaptığı son uyarıdır. Avukatı, Karsu’ya düzenli bir ev ve iş hayatı sürdürmesini tavsiye eder. Karsu’nun, topluma uygun bir aile imajı çizmesi gerekmektedir.

Karsu’nun evlilik meselesini duyan Kıvanç, bu durumdan ilham alır ve aklına bir fikir gelir. Filiz ise Karsu’nun yaşadığı zorlukları Hasan’a anlatır. Hasan, yakın arkadaşı ile görüşerek Karsu’ya yeni bir iş bulmaya çalışır. Karsu, Hasan’ın ayarladığı iş görüşmesine gider, ancak uzun süre bekletilince sabrı taşmaya başlar. Karsu, bu süreçte acaba onu yolundan döndüren kim olacak diye düşünmeye başlar.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin