Sen Türkülerini Söyle Final Bölümü Ekranlarda

  • Admin
  • 22 Ağustos 2024 16:00

Sen Türkülerini Söyle Final Bölümüyle Ekranlarda!


Sen Türkülerini Söyle Final Bölümüyle Ekranlarda!

TRT 1’in en sevilen ve izleyici kitlesini her zaman büyüleyen programı Sen Türkülerini Söyle, büyük final bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Sanatçı Turgay Başyayla’nın sunuculuğunu üstlendiği bu muhteşem program, birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı jürisiyle bir sezonu daha geride bırakmanın heyecanını yaşıyor.

Final Bölümü Ne Zaman ve Saat Kaçta?


Final Bölümü Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Sen Türkülerini Söyle 3. sezon final bölümü, 22 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Bu özel bölümde yarışmanın en iyi performanslarını izleme fırsatını yakalayacaksınız.

2024 Birincisi Kim Olacak?


2024 Birincisi Kim Olacak?

Yarışmanın 2024 yılı birincisi ve kazananı henüz belli değil. Büyük finale adını yazdırmak için yarışan yetenekli katılımcıların performansları bu akşam izleyicilerle buluşacak ve kazananın kim olacağı merakla bekleniyor.

Jüri Üyeleri Kimler?


Jüri Üyeleri Kimler?

Amatör ve profesyonel tüm sanatçıların katılımına açık olan bu eşsiz yarışmanın jürisinde, müzik dünyasının önde gelen isimleri yer alıyor. Aysun Gültekin, Özhan Eren, Emre Yücelen, Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray gibi sanatçılar, yarışmacıların yeteneklerini değerlendirerek gecenin birincisini belirlemek için sahnede olacaklar. Yarışmacılar, 750 bin lira ödüllü “Süper Final”de yarışmaya hak kazanmak için etkileyici performanslar sergileyecekler.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin