Seyfi Dursunoğlu'nun Hikâyesi 'Seyfi Bey' Tiyatro Oyunu ile Sahneye Taşınıyor

  • Admin
  • 13 Eylül 2024 16:52

Seyfi Dursunoğlu'nun Hikâyesi Tiyatroda


Seyfi Dursunoğlu'nun Hikâyesi Tiyatroda

Türk eğlence dünyasında yarattığı ‘Huysuz Virjin’ karakteriyle unutulmaz bir iz bırakan Seyfi Dursunoğlu, 2020 yılında yaşamını yitirmişti. Şimdi, bu etkileyici yaşam öyküsü bir tiyatro oyunu ile sahneye taşınıyor. “Seyfi Bey” adlı oyunda, Dursunoğlu’nun 30 yıl önce Huysuz Virjin’in metin yazarı olarak kariyerine başlayan Armağan Çağlayan, başrolü üstlenecek. Çağlayan’a, tek perdelik bu oyunda Sedat Bilenler de eşlik edecek.

Armağan Çağlayan, bu projeyi “Popüler kültür hayatımda beni en çok heyecanlandıran proje” şeklinde tanımlıyor. “Seyfi Bey”, ilk kez 24 Ekim’de İstanbul Trump Sahne’de seyirci ile buluşacak.

BİLETLER ARTIK SATIŞTA!

Gencay Ünsalan’ın kaleme aldığı, Celal Kadri Kınoğlu’nun yönettiği bu oyun, 19 Kasım’da Bursa BAOB Sahne’de ve 26 Kasım’da Eskişehir Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde sahnelenecek. Vay Prodüksiyon’un yapımcılığını üstlendiği “Seyfi Bey” oyununun biletleri, Biletinial platformunda satışa sunulmuş durumda.

Kulise Gelen Gizemli Telefon

Oyun, 2007 yılının soğuk bir kış gecesinde, Seyfi Dursunoğlu’nun Günay Restoran’daki kulisinde başlıyor. Her zamanki gibi Huysuz Virjin’e dönüşmek için hazırlıklarını sürdüren sanatçı, o esnada bir telefon alır. Telefonda iletilen haber, gecenin akışını tamamen değiştirecektir.


Seyfi Dursunoğlu'nun Hikâyesi 'Seyfi Bey' Tiyatro Oyunu ile Sahneye Taşınıyor

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin