Siyah Kalp Dizisi ve Esma Karakterini Canlandıran Deniz Karabaş

  • Admin
  • 07 Eylül 2024 21:06

Siyah Kalp Esma: Kimdir?

Siyah Kalp, Show TV ekranlarında her Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşan, Kapadokya'da çekilen etkileyici bir dizi. Bu dizide dikkat çeken karakterlerden biri olan Esma, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Esma karakterine hayat veren oyuncu hakkında merak edilen detaylar sizlerle!

Tims&B Productions yapımı olan Siyah Kalp dizisinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstlenirken, yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Dizideki karakter derinlikleri ve hikaye akışı, izleyicilerin diziye olan ilgisini artırıyor.

Esma Karakterini Canlandıran Deniz Karabaş


Esma Karakterini Canlandıran Deniz Karabaş

Deniz Karabaş, 22 Temmuz 1999 tarihinde Sakarya'da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda, 11 yaşında Sakarya'da tiyatro çalışmaları ile oyunculuk kariyerine ilk adımını atmıştır. Bu süreçte yeteneğini geliştiren Karabaş, İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda profesyonel olarak oyunculuk yapmaya devam etmiştir. Günümüzde Sökmen Talent Ajansı ile işbirliği içerisinde olan Karabaş, yeteneklerini daha geniş kitlelere ulaştırmaktadır.

Deniz Karabaş, daha önce "Kuş Uçuşu" dizisinde önemli bir rol üstlenmiştir. Şimdi ise, yeni sezonda Siyah Kalp dizisinde Esma karakterine hayat vermekte, izleyicilerin beğenisini kazanmayı hedeflemektedir.

Deniz Karabaş'ın Rol Aldığı Diziler ve Filmler

  • Kuş Uçuşu – 2024
  • Siyah Kalp (Esma) – 2024

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin