Sultan Filmi ve Bulut Aras'ın Değişimi

  • Admin
  • 02 Eylül 2024 17:23

Türk sinemasının unutulmaz eserlerinden biri olan Sultan filmi, yönetmen Kartal Tibet'in ustalığıyla her izlenişinde izleyicilerde derin etki bırakmaya devam ediyor. Başrolünde ünlü sanatçı Türkan Şoray'ın yer aldığı bu efsane yapım, zamanla pek çok oyuncunun kariyerinde önemli bir yer edindi. Filmdeki karakterlerin yıllar içindeki değişimleri, izleyenleri oldukça şaşırtıyor.

Bu değişimle dikkat çeken oyunculardan biri de Kemal karakterine hayat veren Bulut Aras. Şimdilerde ekranlardan uzak, daha sakin bir yaşam sürmeye karar veren Aras'ın son hali, birçok kişi tarafından "yıllar ona yaramamış" ve "yaşlanmış be" gibi yorumlarla karşılandı. Bulut Aras'ın son halini görenler, geçmişteki genç ve dinamik görüntüsünün etkisini kaybettiğini düşünüyor.


Sultan Filmi ve Bulut Aras'ın Değişimi
İşte Bulut Aras'ın Son Hali...

BULUT ARAS KİMDİR?


BULUT ARAS KİMDİR?

15 Mart 1953'te Denizli'nin Yukarışamlı köyünde, 10 çocuklu bir ailenin ferdi olarak dünyaya gelen Bulut Aras, çocuk yaşlarda pamuk tarlalarında çalışarak iş hayatına atılmaya başladı. Eğitimine Denizli Ticaret Lisesi'nde devam eden Aras, burayı başarıyla tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Ticari İlimler Akademisi'nden mezun olmuştur.

Sinema kariyerine 1976 yılında "Hain" filmi ile adım atan Bulut Aras, bu filmden sonra Ertem Eğilmez'in davetiyle Arzu Film'e katıldı. Bu süreçte yaklaşık olarak 50 filmde rol alarak Türk sinemasında önemli bir yer edindi. Aras, özellikle Sultan filmiyle hafızalarda yer etti ve Türk sinemasının unutulmaz karakterlerinden biri haline geldi.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin