Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi İlk Bölüm İncelemesi

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 15:13

SAVCI ARHAN KİMİN ADAMI?


SAVCI ARHAN KİMİN ADAMI?

Kanal D’nin ilginç senaryosuyla dikkat çeken dizisi Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu, daha ilk bölümünden itibaren seyircileri şaşırtmayı başardı. Alev’in tüm ısrarlarına rağmen Adem’in yanında yer almayı tercih eden Umut, gerçeklerin gün yüzüne çıkması için Savcı Arhan ile iş birliği yaptı. Arhan ise bu işin peşini bırakmayacağını açıkça belirtti. Polis ile birlikte Fecir Emirkıran’ın kapısına dayanan Arhan’ın, aslında Emirkıranların adamı olduğu ortaya çıktı.

AVUKAT GÜNEŞ MERAK UYANDIRDI


AVUKAT GÜNEŞ MERAK UYANDIRDI

Hande Doğandemir’in başarılı bir şekilde canlandırdığı “Avukat Güneş” karakteri, dizinin ilk bölümünde izleyiciyle buluştu. Öldürülen Cengiz’in avukatı olan Güneş Evliyagil, Adem’in tutuklanması için tüm gücüyle çalıştı. Ancak Avukat Güneş’in gerçekte kim olduğu, dizinin ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkacak ve izleyicilerde büyük bir merak uyandıracak.

MERDİVENDEN DÜŞTÜ


MERDİVENDEN DÜŞTÜ

Zorluklara birlikte göğüs geren Alev ve Umut, bebek bekleyen bir çift olarak seyirci karşısına çıktı. Alev, dava yüzünden can güvenliklerinin tehlikede olduğunu Umut’a anlatmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Çift, büyük bir dramla karşı karşıya kaldı. Savcı Arhan’ın kurduğu komplo sonucunda merdivenden düşerek bebeğini kaybeden Alev’in yaşadığı o anlar, izleyenleri derinden hüzne boğdu.

“SONUNDA ÖLÜM DE OLSA DURMAK YOK ARTIK!”

Taş Kâğıt Makas’ın 16’ncı bölümünden bir tanıtım filmi de yayınlandı. Bu bölümde adalet arayışı devam eden Umut’un, Alev’le arasındaki ipler kopma noktasına gelirken, Fecir’in “Kendi çocuğunu koruyamayan adam bizi koruyacak, adalet sağlayacak…” sözleri Umut’un sabrını taşıracak. Ayrıca Güneş’in “Bunca zamandır kaçtığın için pişman olmayacak mısın?” sorusu ve Harun’dan DNA testi yaptırmasını istemesi de dikkatleri çekecek.

USTA İSİMLER KADRODA

Dizinin bu sezonki kadrosunda birbirinden usta isimler yer alıyor. Bunlar arasında; Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Doğandemir, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Berk Bakioğlu, Selim Galip, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Mustafa Konak, Buse Sezen ve Uraz Kaygılaroğlu gibi tanınmış isimler bulunuyor.

HER ÇARŞAMBA KANAL D’DE


HER ÇARŞAMBA KANAL D’DE

Hatırlamakla unutmak arasındaki dengeyi adaletin terazisinde tartan “Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu”, her Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de izleyiciyle buluşmaya devam edecek...

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin