Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi ve Yeni Gelişmeler

  • Admin
  • 22 Ağustos 2024 16:12

USTA İSİMLER

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Volkan Keskin’in oturduğu ve senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı dizi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunuyor. Dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Selim Galip ve Atsız Karaduman gibi birbirinden yetenekli isimler, karakterlerine hayat vererek diziye derinlik katıyor.

YENİDEN TV SEYİRCİSİNİN KARŞISINDA

İkinci sezon çekimlerinin çok yakında başlayacağı müjdesiyle birlikte, diziden heyecan verici bir haber geldi. Güzel oyuncu Hande Doğandemir, dizinin kadrosuna katılarak Avukat Güneş karakterine hayat verecek. Bu rol, Doğandemir’in uzun bir aradan sonra televizyondaki seyircisiyle buluşmasını sağlayacak ve izleyiciler için merakla beklenen bir gelişme olacak.

HER ÇARŞAMBA KANAL D’DE

Unutmak ile hatırlamak arasındaki ince dengeyi adaletin terazisinde tartan Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni sezonunda da her çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam edecek. Dizi, güçlü hikayesi ve etkileyici karakterleriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmayı sürdürüyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin