Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi Yeni Sezon ve Oyuncu Kadrosu

  • Admin
  • 22 Ağustos 2024 18:24

USTA İSİMLER


USTA İSİMLER

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği ve yönetmenliğini Volkan Keskin’in yaptığı, senaryosunu ise Uğraş Güneş’in kaleme aldığı dizi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Dizi, göz alıcı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Selim Galip ve Atsız Karaduman gibi birbirinden yetenekli isimler, bu projede önemli roller üstleniyor.

YENİDEN TV SEYİRCİSİNİN KARŞISINDA

Dizinin ikinci sezon çekimlerinin çok yakında başlayacağı duyuruldu. Bu sezon için sürpriz bir gelişme yaşandı; güzel ve yetenekli oyuncu Hande Doğandemir, dizinin kadrosuna katıldı. Avukat Güneş karakterine hayat verecek olan Doğandemir, uzun bir aradan sonra televizyon seyircisinin karşısına çıkacak olmanın heyecanını taşıyor.

HER ÇARŞAMBA KANAL D’DE


HER ÇARŞAMBA KANAL D’DE

Hatırlamak ile unutmak arasındaki ince dengeyi adaletin terazisinde tartan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu”, yeni sezonda da her çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam edecek. Bu dizi, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya ve derin hikayeleriyle kalplerinde yer etmeye devam ediyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin