TAY TV Programları ve Belgesel Serileri Hakkında

  • Admin
  • 10 Eylül 2024 17:36

Hipodromdan Güne Bakış Programı


Hipodromdan Güne Bakış Programı

Usta moderatör Esen Gök’ün sunumuyla hafta içi her gün 12.00-14.00 saatleri arasında yayınlanan "Hipodromdan Güne Bakış", at yarışı tutkunlarına ve sektörün dinamiklerine dair güncel bilgiler sunuyor. Programda, sektörün önde gelen isimleri Hakan Cantınaz, Eray Balcı, Barış Göksu, Cem Boşgelmez, Oktay Ohcak ve Barbaros Doruk gibi isimler yer alıyor. Ayrıca, kondisyoner ve jokey menajerleri Kamil Ertan ve Hakan Pelen de son dakika bilgilerini ve güncel değerlendirmelerini yarışseverlerle paylaşıyor.

Son Düzlük Programı


Son Düzlük Programı

Türk televizyon tarihinin "kesintisiz en uzun soluklu canlı yayın programı" unvanına sahip olan "Son Düzlük", TAY TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Cantınaz’ın moderatörlüğünde, usta yarış yazarları Eray Balcı ve Tolgahan İmal’in yorumlarıyla zenginleştirilerek izleyicilere ulaşıyor. Program, bu yıl 25. sezonunu kutluyor ve Cumartesi ile Pazar günleri 10.30-13.00 saatleri arasında atçılarla buluşmaya devam ediyor.

Şampiyonlar Yüzüyor Belgesel Serisi


Şampiyonlar Yüzüyor Belgesel Serisi

Ağustos ayında ilk bölümü yayınlanan "Şampiyonlar Yüzüyor", yapım koordinatörlüğünü Fatih Çalı’nın üstlendiği iç yapım belgesel serisi olarak dikkat çekiyor. Bu serinin yanı sıra, Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan "Beyaz Bayrak Ayna" programı; Barbaros Doruk, Enver Arslan ve Oktay Ohcak’ın hazırlayıp sunduğu içeriklerle izleyicilere sunuluyor.

Gündem Yetiştiricilik Programı

TAY TV, markalaşmış yetiştiricilik programı "Gündem Yetiştiricilik" ile birlikte ödüllü yarışmalar, tartışma programları ve atçılık gündemine özel yayınlarla izleyicilerini bilgilendirmeye ve eğlendirmeye devam edecek. Önümüzdeki günlerde bu programların yeni bölümleri ve özel içerikleri izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin