Tayfun Duygulu'nun Müzik Kariyeri ve Pişmanlıkları

  • Admin
  • 23 Ağustos 2024 12:23

Tayfun Duygulu'nun Kariyer Üzerine Düşünceleri


Tayfun Duygulu'nun Kariyer Üzerine Düşünceleri

90’lı yılların en tanınmış isimlerinden biri olan Tayfun Duygulu, Armağan Çağlayan’ın “Şimdiki Aklım Olsaydı” adlı YouTube programına katıldı. Duygulu, müzik kariyeri hakkında derin düşüncelerini ve pişmanlıklarını samimiyetle paylaştı. Şarkıcı, zirvede olduğu dönemdeki etkileyici başarılarına dikkat çekerek, “O yıllarda, 65 bin kişiyi biletli olarak konsere toplayan biri olarak anılıyordum. Yılbaşı geceleri bile bu kadar kalabalık bir kitleyi görmek mümkün olmuyordu. Albüm satışlarım ise 3 milyonu aşmıştı.” dedi.

Ancak Duygulu, başarılarının ardından birdenbire sahneden kayboluşunu sorguladı: “Ama sonra ne olduysa, birdenbire ortadan kayboldum. Bu süreç benim için oldukça zorlayıcıydı.”

Bunun yanı sıra, Duygulu; besteci, söz yazarı ve aranjör olarak sahip olduğu yetenekleri yeterince öne çıkaramadığı için de hayıflandığını ifade etti. Şunları söyledi: “Sevdiğim arkadaşlar için sayısız eser verdim, ancak bu eserlerin tanıtımında ve reklamında eksik kaldım. Belki de en önemli kısmı atladım. Belki de kolumdaki altın bileziklere fazla güvendim.”

Bu açıklamalarıyla, Tayfun Duygulu müzik kariyeri üzerine düşündüğü pişmanlıkları ve dersleri izleyicilere aktararak, genç sanatçılara ilham vermeyi amaçlıyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin