Ünlü Oyuncunun Zübeyde Hanım Rolü ve Sağlık Zorlukları

  • Admin
  • 08 Eylül 2024 11:06

Oyuncunun Önemli Rolü ve Deneyimleri


Oyuncunun Önemli Rolü ve Deneyimleri

Ünlü oyuncu, kariyerinin en önemli rollerinden birinin “Zübeyde, Analar ve Oğulları” filmindeki Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım karakteri olduğunu belirtti. Bu rolü, her zaman madalya gibi gururla taşıyacağım bir karakter olarak tanımladı. Oyuncu, "Herkese nasip olmaz" diyerek bu deneyimin kendisi için ne kadar kıymetli olduğunu vurguladı. Zübeyde Hanım'ı canlandırmak için, 35 yaşındaki bir kadın olmasına rağmen 68 yaşındaki bir karakteri oynamanın getirdiği zorluklarla yüzleşmek zorunda kaldığını ifade etti.

Oyuncu, Zübeyde Hanım’ın yaşadığı fiziksel sorunlarla ilgili şunları söyledi: "Zübeyde Hanım’ın ellerinde, avuç içlerinde, kemiklerinde ve dizlerinde problem olduğunu okumuştum." Bu bilgilerin, karakterine daha derin bir empati ile yaklaşmasına yardımcı olduğunu belirtti. Setten sonra rolden çıkamadığını ve gerçekten avuç içim ve diz kapaklarımda ağrılar hissettim dedi. Bu zorlu süreçte, fizik tedavi almak zorunda kaldı ve toplamda 8 seans fizik tedavi gördüğünü aktardı.

Diğer yandan, Kanal D’nin izleyici tarafından ilgi gören dizisi “Yalan”da Melike karakterini canlandıran oyuncu, bu rolün kendisi için oldukça özel ve kıymetli olduğunu ifade etti. Uzun süredir üstlendiği zor ve ağır karakterlerden biri olduğunu da belirtti. Çekimlerin yoğun tempolu geçtiği bir gün, bir adliye sahnesinden sonra fenalaştım açıklamasında bulundu. Bu olayın ardından sağlıkçının hemen müdahale ettiğini ve sonrasında hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin